Πήρε Χιόνι και έφτιαξε ένα Αυτοκίνητο για φάρσα στους αστυνομικούς. Αυτο που έκαναν όταν το είδαν Δεν το Περίμενε κανείς.
Www.true.gr

Πήρε Χιόνι και έφτιαξε ένα Αυτοκίνητο για φάρσα στους αστυνομικούς. Αυτο που έκαναν όταν το είδαν Δεν το Περίμενε κανείς.

Ένας 33χρονος μηχανικός και καλλιτέχνης από το Μόντρεαλ Laprise Simon θέλησε να κάνει μια φάρσα στους αστυνομικούς οπότε έφτιαξε στη γειτονιά του ένα ψεύτικο αυτοκίνητο μετά από μια χιονοκαταιγίδα.

«Έκανα το αυτοκίνητο για να διασκεδάσω εκφράζοντας τη δημιουργικότητά μου εκείνη την όμορφη μέρα», είπε. Είναι παράνομο να σταθμεύετε στο δρόμο κατά την απομάκρυνση του χιονιού και αυτό προσελκύει την αστυνομία».Η αστυνομία, σύντομα ήρθε να ερευνήσει γιατί ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και σε απαγορευμένη ζώνη στάθμευσης. Γρήγορα ανακάλυψε, ότι το αυτοκίνητο ήταν κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χιόνι.

Αλλά δεν το άφησαν έτσι. Οι αξιωματικοί έγραψαν στον Laprise ένα σημείωμα: «Μας φτιάξατε την βραδιά Χαχαχαχα:)»Οι φωτογραφίες του έχουν πλέον γίνει viral σε διάφορα blogs! Ο Laprise είπε ότι όλο αυτό τράβηξε την προσοχή του κόσμου και ότι ο υπολογιστής του κόλλησε από τα μηνύματα που δέχτηκε.

«Σκέφτηκα να εξαπατήσω τους άντρες με το χιόνι. Δεν περίμενα το σημείωμα, πόσο μάλλον ότι θα γινόταν viral».

Credit: buzzfeed.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr