«Με πήραν αναίσθητη από την πίστα! Έκανα 12 ράμματα στο πρόσωπο»
Www.true.gr

«Με πήραν αναίσθητη από την πίστα! Έκανα 12 ράμματα στο πρόσωπο»

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει…
Τη Χαρά Βέρρα υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης στο “The 2night Show”. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε δύο περιστατικά που της έχουν μείνει ακόμα χαραγμένα στο μυαλό της.

«Είχαμε πάει σε ένα πανηγύρι κι έπεσε πολύ ξύλο τότε. Ήρθε ένας μεθυσμένος, το πατάρι ήταν πολύ ψηλό και δεν μπορούσε να πλησιάσει, και μου έκανε χειρονομίες, μου έβγαζε τη γλώσσα. Εγώ αδιαφορούσα. Εφόσον αδιαφορούσα, ήρθε από τη σκάλα και ανέβηκε πάνω.


Και πάει ο Τάσος με το Σπύρο και του λένε “που πας;” και λέει “πάω στη χορεύτρια”. Του λένε “έχει δουλειά η χορεύτρια”, εγώ είχα ταραχτεί. Τον πιάσανε, τον κατέβασαν κάτω και τον έβαλαν πίσω σε ένα μηχάνημα της τράπεζας… Και μας είπαν από το πανηγύρι “φύγετε γιατί αν έρθουν τα εγγόνια του, θα σας σκοτώσουν”. Παρατήσαμε το πανηγύρι και φύγαμε.

Ένα άλλο περιστατικό ήταν όταν δούλευα με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και μου παρήγγειλε ένας στο μπροστινό τραπέζι το “Θα κάνω ζημιές”. Και μόλις το λέω, ήμουν στη γωνία της πίστας και κοιτούσα μια παρέα που μου πέταγε λουλούδια… Και σηκώνει το τραπέζι να το γυρίσει τούμπα στην πίστα και με παίρνει η γωνία από το τραπέζι στο πρόσωπο κι έκανα 12 ράμματα. Ναι, αίματα, με πήραν αναίσθητη», είπε η Χαρά Βέρρα.


πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr