Ποιος είσαι ρε Μπάμπη που σε προστατεύουν μέσα στη Φυλακή;
Www.true.gr

Ποιος είσαι ρε Μπάμπη που σε προστατεύουν μέσα στη Φυλακή;

απο το nassoblog.gr

Το γράφω από την αρχή για να προλάβω όλους εσάς που θα σπεύσετε – αλίμονο – να με κατηγορήσετε ώς επιθετικό κατα την προσφιλή συνήθειά σας. Δεν σας βλέπω. Δεν με απασχολεί.Το παρακάτω θέμα το γράφω μετά από κουβέντα που έκανα με μια αναγνώστρια μου. Την Ντέμυ. Και είναι η άποψή μας. Η αλήθεια μου. Πέρα από δημοσιογραφικές ιδιότητες. Το κομμάτι το γράφω ώς πολίτης μιας κοινωνίας, στην οποία ζω… μεγαλώνω το παιδί μου, φορολογούμαι και έχω υποχρεώσεις και δικαιώματα.

Ξεκινάω με το θεσμοθετημένο. Όλοι μας… μα όλοι μας είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο. Και οφείλουμε να σεβόμαστε τον θεσμό της δικαιοσύνης που είναι ο πυλώνας της δημοκρατίας μας. Διαφορετικά η αυτοδικία θα γεννήσει την αναρχία. Και τότε δεν θα έχει επιστροφή η εύθραυστη κοινωνία μας.

Ο Μπάμπης έχει άποψη για όσα συμβαίνουν. Και ποιος τον ρώτησε; Εμ… δολοφόνος εμ… και με άποψη; Κανονικά θα έπρεπε να φάει τετράκις ισόβια για να την”ακούσει” ο νάρκισσος και όχι να διεκδικεί να μεγαλώσει το παιδί του. Κι εγώ ρωτάω. Αν η μικρή ήταν μεγαλύτερη πόσο πιθανό θα ήταν να την σκοτώσει για να μην έχει μάρτυρες στο σημείο;


Είναι στα πούπουλα ο δολοφόνος… μην τυχόν και χάσει μέρος της σωματικής ακεραιότητας του… και χάσει ο Θεός κρεμμύδι. Για μένα; Μαζί με τους ποινικούς θα έπρεπε να είναι για να “σβήσει” και το υφάκι το ψωνισμένο που κουβαλάει.

Όταν τέτοιοι δολοφόνοι τυγχάνουν τέτοιων ευνοϊκών συμπεριφορών και μεταχειρίσεων είναι δεδομένο ότι βρίσκουν μιμητές. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!

Άλλο παράδειγμα. Η δράστιδα της επίθεσης της Παλιοσπύρου, είναι εργαζόμενη στο καψιμί της φυλακής, ενώ θα έπρεπε να είναι στην απομόνωση. Μόνο εγώ είδα άλλες τρείς επιθέσεις με βιτριόλι από τότε ή το βλέπουν και οι νομοθέτες; Ήρεμα ρωτάω.


Αν ο δολοφόνος είναι σε πτέρυγα vip πως θα τρομοκρατηθεί κάποιος βλέποντας… πως ότι παράβαση κι αν κάνει θα πέσει στα μαλακά; Έχει δικαιώματα ο δολοφόνος; Συμφωνώ… αλλά η Καρολάϊν δεν είχε; Την άφησε να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της;

Δεν είμαι ψυχολόγος αλλά αν ανατρέξει κανείς στα εγκληματολογικά χρονικά θα διαπιστώσει πώς ένας δολοφόνος, όπως φέρθηκε στο θύμα του θα φερθεί στο μέλλον στο παιδί του. Κτητικά… και με πίεση.

Αλλάξτε τον νόμο… προστατέψτε τα παιδιά μας!

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr