Ποιος είναι ο Πέτρος που «τάισε» την 19χρονη με Κοκαΐνη; Ποιοι τον φοβούνται;

Το αγόρι αυτό… τα στοιχεία του οποίου μπορεί και να είναι και ψεύτικα…αυτός ο 28χρονος «κονιόρδος» που λάτρευε την κοσμική ζωή και τα γούστα κρύβεται σύμφωνα με την 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπουλου πίσω απο την υπόθεση με τα 2,6 κιλά κοκαϊνης με τα οποία και συνελλήφθη το μοντέλο στο Χόνγκ Κόνγκ.

Πρόκειται για έναν πιτσιρικά απο την Ρουμανία ο οποίος ξεκίνησε την «καριέρα» του ώς βαποράκι και ανέβηκε τις «σκάλες» των κιλών μέσα σε λίγα χρόνια. Βλέπετε είχε τις επαφές τόσο στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Και αναφέρομαι βεβαίως στα κατάλληλα κονέ με τσατσάδες, μπάρμαν τσεκαδόρους αλλά και αλλοδαπές βίζιτες. Εκεί έσπρωχνε το «εμπόρευμα» και απο αυτούς έγονε γνωστός στην πιάτσα για τα «θέματα του».

Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο αγοράκι. Ούτε βεβαίως μπορούμε να πιστέψουμε πώς η Ειρήνη ήταν τόσο αγαθή, που δεν γνωριζε τους ανθρώπους που είχε δίπλα της… ταξίδευε μαζί τους…περνούσε ώρες στην παρέα τους.


Σύμφωνα με αστυνομικούς είναι και ο ίδιος εθισμένος στην «σκόνη» ενώ είχε εντοπισθεί κατα καιρούς σε διάφορα παρτάκια που ελάμβαναν χώρα τόσο σε διαμερίσματα στα Βόρεια προάστια των Αθηνών αλλά και στην περιοχή της Πυλαίας σην Θεσσαλονίκη και σε σπίτια κοντά στο Νέο Ρύσιο στην περιοχή της Θέρμης. Όπως είναι φυσικό οι συμμετέχοντες στα παρτάκια ανησυχούν πολύ για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Για την σύλληψη του έχουν κινητοποιηθεί αρμόδια τμήματα δίωξης ναρκωτικών σε έξι χώρες. Θα τον εντοπίσουν; Οψόμεθα!

Πηγή nassos