Ποιος είναι ο Φονιάς, Ποιο Είναι τα Θύμα και Ποιο Είναι το Έγκλημα. Η Ιστορία που Τρέλανε τον Πλανήτη

Το δικαστήριο είδε τις στημένες φωτογραφίες ενός άντρα που υποδυόταν πως ήταν νεκρός και μίας γυναίκας που υποδυόταν πως την είχαν απαγάγει, που τράβηξαν μετά από συμβουλή της αστυνομίας προκειμένου να πιάσουν τους συντρόφους τους που είχαν πληρώσει εκτελεστή να τους σκοτώσει και τους δύο.

Οι εικόνες δείχνουν την Meghan Verikas, 33, και τον Mack McDaniel, 51, να ποζάρουν για τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να συλλάβουν τους πρώην συντρόφους τους, Leon Jacob, 39, και Valerie McDaniel, 48.

Οι McDaniels είχαν χωρίσει εκείνη την περίοδο και η Verikas είχε τελειώσει την σχέση της με τον Jacob αλλά η Valerie χρώσταγε στον πρώην άντρα της ακόμα $1,25 εκατομμύρια από την τακτοποίηση των ακινήτων τους και είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στον Jacob επειδή την καταδίωκε.

Οι εισαγγελείς λένε πως την ήθελε νεκρή έτσι ώστε να μην μπορεί να καταθέσει εναντίον του πως την καταδίωκε.

Το ζευγάρι κατηγορήθηκε πως προσέφερε $20,000 σε έναν εκτελεστή για να κάνει την δουλειά. Δεν ήξεραν όμως πως ο εκτελεστής ήταν στην πραγματικότητα ένας μυστικός αστυνομικός.


Μόλις έκαναν την προσφορά, η αστυνομία επικοινώνησε με τους Meghan και Mack και τους ζήτησε να κάνουν ότι τους πουν για να εξασφαλίσουν την σύλληψη των πρώην συντρόφων τους.

Μετά την σύλληψή τους πέρυσι, η Valerie αυτοκτόνησε ενώ ήταν έξω με εγγύηση και περίμενε την εκδίκαση της υπόθεσή της.

Ο Leon τώρα δικάζεται στο Houston του Τέξας. Την Τετάρτη, η πρώην κοπέλα του κατέθεσε για τις φωτογραφίες για τις οποίες είχε ποζάρει.

Κατέθεσε και ο Mack περιγράφοντας αυτό που πέρασε ως ‘απερίγραπτο.’ Η αστυνομία τον έκανε να φαίνεται σαν να είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι αφού του έκλεψαν το αυτοκίνητο. 


Δάκρυσε στο εδώλιο καθώς μίλησε για την κόρη του που ήταν μόλις 8 εκείνη την περίοδο. «Εάν το σχέδιό τους ήταν πετυχημένο, σήμερα η Natalie δεν θα είχε γονείς.»

Ο Jacob αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε πως ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Meghan. Ισχυρίζεται πως είχαν χωρίσει αρκετά πριν το περιστατικό και είπε πως προσπαθούσε να την ξανακερδίσει.

Στις 27 Μαρτίου, η Valerie πήδηξε από το διαμέρισμά της στον 7ο όροφο την μέρα που ήταν να παραστεί στο δικαστήριο. Είχε αφήσει δύο σημειώματα.

Η δίκη συνεχίζεται…

Credit: dailymail.co.uk