Ποιος είδε την Καινούργιου και δεν την φοβήθηκε., απάντησε στην Μαλέσκου και ήταν… καταπέλτης

Ο κακός χαμός έχει γίνει σήμερα ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου και οι δηλώσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ που θέλει την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να μετακομίζει στο Σαββατοκύριακο και τη θέση της να παίρνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα λόγω των πολύ χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημειώνει.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε μάλιστα την Ιωάννα Μαλέσκου προκειμένου να μάθουν τι πραγματικά ισχύει και τι έχει να απαντήσει η ίδια στα δημοσιεύματα αυτά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ωστόσο, αρνήθηκε να ανοίξει το παράθυρό της. Χαιρέτησε τον δημοσιογράφο μέσα από το αυτοκίνητό της κι έφυγε από το σημείο.

Κατά την έναρξη του Love it σχολιάστηκε για αρκετή ώρα το συγκεκριμένο θέμα και όπως φάνηκε η παρουσιάστρια είναι έξαλλη!

Την ώρα μάλιστα που η Ιωάννα Μαλέσκου απαντούσε στην Κατερίνα Καινούργιου, η δεύτερη ενημερωνόταν για τα όσα έλεγε η ίδια και οι συνεργάτες της στον αέρα του ΣΚΑΙ και θέλησε να πάρει θέση.


«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο: