Το πιο βρώμικο σπίτι που έχετε δει ποτέ ανήκει σε αυτήν τη φοιτήτρια! [εικόνες]
Www.true.gr

Το πιο βρώμικο σπίτι που έχετε δει ποτέ ανήκει σε αυτήν τη φοιτήτρια! [εικόνες]

Φοιτητικά σπίτια…Συνήθως θα τα δεις να είναι λίγο ακατάστατα, λίγο βρώμικα, εκτός βέβαια από μερικές εξαιρέσεις που φοιτητές τα έχουν τα σπίτια τους πεντακάθαρα. Και συνήθως οι “βρωμιάρηδες” της υπόθεσης είναι άντρες.

Εκτός βέβαια από την συγκεκριμένη χώρα του εξωτερικού, όπου έδωσαν βραβείο βρωμιάς σε μία κοπέλα που πραγματικά το…”τερμάτισε”, Εικόνες φρίκης και αηδίας σε κάνουν να θες να πάρεις τη χλωρίνη και να λουστείς.

Η Μπρίτανι Κούπερ, έλαβε την -αμφιλεγόμενη- τιμή να ονομάσουν το σπίτι της το πιο βρόμικο στη χώρα.

Αυτός που παρότρυνε τη 19χρονη να λάβει μέρος στο διαγωνισμό για το πιο βρόμικο σπίτι, ήταν ο πατέρας της, ο οποίος της είπε να στείλει φωτογραφίες από το φοιτητικό σπίτι στο Μπρίστολ.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φοιτήτρια του Real Estate ίσως δυσκολευτεί να βρει δουλειά, αλλά οι εικόνες που δείχνουν το σπίτι που μοιράζεται με πέντε συγκατοίκους κέρδισαν τους κριτές.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα σκουπίδια που έχουν συσσωρευτεί σε κάδους που ξεχειλίζουν, κουτιά πίτσας στο πάτωμα και βρόμικο κουζινάκι στον πάγκο.


Η Μπρίτανι από το Longlevens του Gloucestershire, είπε ότι ο μπαμπάς της της έστειλε τον διαγωνισμό: «Μου έστειλε το σύνδεσμο για το άρθρο ως αστείο επειδή ήξερε ότι οι συγκάτοικοί μου κι εγώ δεν είχαμε καθαρίσει καθόλου το σπίτι τον περασμένο χρόνο. Αποφάσισα ότι άξιζε να στείλω κάποιες εικόνες από την πολύ ακατάστατη κουζίνα μας και τώρα είμαι τόσο χαρούμενη που το έκανα».

Γιατί είναι όμως τόσο χαρούμενη; Η πρωτοετής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 600 ευρώ στον διαγωνισμό που διεξήχθη από το web-blinds.com.

Η νεαρή θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για το καινούργιο της σπίτι, το οποίο υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει καθαρό.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr