Η πιο τρομακτική φωτογράφηση αρραβώνων που έχει γίνει ποτέ. Ουτε οι γονείς τους Δεν ήθελαν να την δούνε
Www.true.gr

Η πιο τρομακτική φωτογράφηση αρραβώνων που έχει γίνει ποτέ. Ουτε οι γονείς τους Δεν ήθελαν να την δούνε

Πολλοί αγαπούν να γιορτάζουν ειδικές περιστάσεις με υπέροχες φωτογραφήσεις. Βοηθά να μοιράζονται τις ιδιαίτερες στιγμές τους με σημαντικούς ανθρώπους και δημιουργεί επίσης μία ανάμνηση που θα διαρκέσει για χρόνια. Και ενώ οι περισσότεροι κοιτάζουν στο Pinterest για ιδέες πριν κλείσουν έναν φωτογράφο, συχνά ξεχνούν να προσθέσουν μερικές από τις δικές τους ιδέες. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πάρα πολλές πανομοιότυπες φωτογραφήσεις με γάμους, και φωτογραφίες αρραβώνων. Ευτυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολλές ιδέες και δεν φοβούνται να το δείξουν.

Ένα από αυτά τα ζευγαρια είναι η Vanessa Lawson και ο Josh Morden, οι οποίοι αποφάσισαν να εκφράσουν την κοινή τους αγάπη για τις ταινίες τρόμου στη φωτογράφηση αρραβώνων τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάει με ένα θέμα «Παρασκευή και 13» και είχαν φωτογράφο τον Brandon Gray.

Η σειρά φωτογραφιών ξεκινά με το ζευγάρι περπατώντας κοντά στην περίφημη λίμνη Crystal Lake, όταν η ρομαντική βόλτα, τους οδηγεί σε μια απροσδόκητη σειρά καταστάσεων.

Η εντυπωσιακή φωτογράφηση έγινε το 2013, αλλά εξακολουθεί να κάνει το γύρο του διαδικτύου Δείτε παρακάτω τις υπόλοιπες φωτογραφίες!

True.gr