Η πιο trendy φούστα της σεζόν κοστίζει λιγότερο από 40€ και αναμένεται να γίνει σύντομα sold out
Www.true.gr

Η πιο trendy φούστα της σεζόν κοστίζει λιγότερο από 40€ και αναμένεται να γίνει σύντομα sold out

Για καλή μας τύχη, τα must-have κομμάτια κάθε σεζόν έρχονται σε ποικίλες τιμές. Θα λέγαμε ψέματα όμως αν δεν παραδεχόμασταν πως δεν ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που κάποιο από αυτά είναι μέσα στο budget μας και δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε τις οικονομίες μηνών για να το αποκτήσουμε.

Ένα από αυτά είναι και η παραπάνω ASOS φούστα των 38,99€, η οποία έχει κατακλύσει τελευταία το Instagram feed μας. Τα neon ρούχα μεταφέρθηκαν πολύ γρήγορα από τα shows των Fashion Weeks στους δρόμους της πόλης και η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε την ώρα να υιοθετήσουμε την τάση τώρα που ο καιρός ζεσταίνει.


Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλές bloggers ήδη μάς δίνουν όλο το fashion inspiration που χρειαζόμαστε, δείχνοντάς μας πως μπορούμε να πειραματιστούμε με τη συγκεκριμένη τάση όποιο και να είναι το στυλ μας. Όπως μπορείς να δεις παρακάτω και οι 4 κοπέλες φόρεσαν την ίδια neon φούστα με τελείως διαφορετικό τρόπο όμως η καθεμιά. Δοκίμασε να τη συνδυάσεις με ένα φαρδύ πλεκτό για το τέλειο in between seasons look ή με ένα crop top για βόλτα στην πόλη όταν η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμα παραπάνω.

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr