Πιο «Τούμπανο» Πεθαίνεις… Είδαμε την Γιολάντα Διαμαντή με Μαγιό και μας Έπεσε το Σαγόνι!

Η Γιολάντα Διαμαντή πέρασε αρκετά χρόνια της ζωής της στην τηλεόραση μπροστά από τις κάμερες αλλά και πίσω από τα μικρόφωνα του ραδιοφώνου. Παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ήταν μια από τις ενδιαφέρουσες παρουσίες της ελληνικής showbiz! H Γιολάντα έχει αποτραβηχτεί καιρό από την showbiz αλλά και από την Αθήνα αφού εδώ και περίπου 5 χρόνια ζει με την οικογένειά της μόνιμα στη Λευκάδα.

Η όμορφη Γιολάντα, ακολούθησε τον σύζυγό της Γιώργο Καββαδά στη Λευκάδα όπου ήταν τα επιχειρηματικά του συμφέροντα και αφοσιώθηκε στον σύζυγο και στα τρία παιδιά τους. Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της το 2015 : «Ήρθαμε, όπως κάθε καλοκαίρι, για διακοπές στη γενέτειρα του άντρα μου και μείναμε! Εκείνος το πρότεινε κι εμείς το δεχτήκαμε. Και κάναμε την καλύτερη επιλογή».

Το TLIFE, την συνάντησε στην παραλία κοντά στην Κατούνα της Λευκάδας με τον σύζυγο τα παιδιά της και καλή παρέα να απολαμβάνει την Κυριακή το μεσημέρι το μπάνιο της στο Beach Bar! H Γιολάντα με τα παιδιά το σύζυγο και το σκυλάκι της οικογένειας έφθασαν στην παραλία με ένα μικρό σκαφάκι και έκατσαν για ώρα στην παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο και την τιρκουάζ παραλία του Ιονίου!

Φορώντας ένα ολόσωμο πορτοκαλί μαγιό που τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της έκανε ηλιοθεραπεία μιλώντας και γελώντας με την παρέα της! Δες φωτογραφίες

[Tlife]