Ποιο Παστίτσιο και Ποιος Μουσακάς… Μόλις Φας Αυτό το Πιάτο, θα το Κάνεις Κάθε Βδομάδα!

Όταν είδαμε αυτή την συνταγή, ξέραμε πως έπρεπε να σας την δείξουμε. Ακόμα και οι πιο δύσκολοι στο φαγητό δεν θα καταφέρουν να αντισταθούν. Και το καλύτερο είναι πως είναι πολύ γρήγορη και εύκολη.

Εάν δεν σας αρέσει το γεγονός πως δεν έχει πολλά λαχανικά, μπορείτε να προσθέσετε ότι επιπλέον θέλετε. Μπορείτε να προσθέσετε πιπεριές, κρεμμύδια, κολοκύθια, και άλλα.

Συστατικά:

Για το βούτυρο σκόρδου:

Αρχικά προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Λαδώστε ένα ταψί και αφήστε το στην άκρη

Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίστε τον κιμά, χωρίς να τον μαγειρέψετε υπερβολικά. Σιγουρέψτε πως θα ανακατεύετε συχνά και πως θα τον σπάσετε σε μικρά κομμάτια.

Αφού ο κιμάς μαγειρευτεί, μπορείτε να προσθέσετε την τομάτα και μετά χαμηλώστε την θερμοκρασία.

Ανοίξτε την πρώτη συσκευασία με ζύμη για κρουασάν. Ξετυλίξτε την ζύμη στο σκεύος που αφήσατε στην άκρη για αργότερα. Καλύψτε την με το μισό από το βούτυρο σκόρδου.

Τώρα βάλτε 2 κούπες μοτσαρέλα και απλώστε την καλά. Από πάνω ρίξτε τον κιμά και απλώστε τον επίσης καλά.

Τώρα, πάρτε την μοτσαρέλα που απέμεινε (2 κούπες) και ρίξτε την πάνω από τον κιμά.

Ανοίξτε την δεύτερη συσκευασία από την ζύμη και ξετυλίξτε την πριν την βάλετε πάνω από το τυρί. Περάστε από πάνω με ότι έχει περισσέψει από το βούτυρο σκόρδου.

Βάλτε το ταψί στον φούρνο για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Βγάλτε το από το ταψί, πάρτε ένα μαχαίρι και κόψτε σε τετράγωνα. Αφαιρέστε κάθε κομμάτι προσεκτικά ενώ το φαγητό είναι ακόμα ζεστό.

Καλή απόλαυση!

Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή