Η Πιο ντροπιαστική στιγμή της ελληνικής tv: Straight παίκτης Αναγκάζεται να κάνει την πιο «βρώμικη» Αποκάλυψη (Vid)
Www.true.gr

Η Πιο ντροπιαστική στιγμή της ελληνικής tv: Straight παίκτης Αναγκάζεται να κάνει την πιο «βρώμικη» Αποκάλυψη (Vid)

Είναι από τις στιγμές που δυσκολεύεσαι να συνειδητοποιήσεις μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει ένας άνθρωπος για το χρήμα. Από κάθε άποψη.

Ένα από τα λιγότερο hardcore επεισόδια της πιο κατακριτέας εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης –ναι, για την «Στιγμή της Αλήθειας μιλάμε- έκρυβε την πιο ντροπιαστική ερώτηση που είδαμε ποτέ σε τηλεπαιχνίδι.
Μετά τις αποκαλύψεις για τα ναρκωτικά και τα σεξουαλικά όργια της 19χρονης Πάμελας, η περίπτωση του 27χρονου Αντώνη ήρθε κι αυτή να… ταράξει πρώτα την οικογένεια του τολμηρού παίκτη και ύστερα τους τηλεθεατές. Ο λόγος; Οι kinky αποκαλύψεις του.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ίδιος δεν είχε κανέναν ενδοιασμό –προκειμένου να κερδίσει τα χρήματα του παιχνιδιού- να παραδεχτεί πως αν και straight δε θα δίσταζε να κάνει σεξ με έναν άλλο άνδρα αν εκείνος του προσέφερε το ποσό των 10.000 ευρώ!Μία ερώτηση πριν, απάντησε θετικά στον αν για τα χρήματα θα μπορούσε να γίνει συνοδός κυριών…

Το καλύτερο όλων, πάντως, είναι ότι τελικά δεν κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με χρηματικό έπαθλο αφού το «ναι» που απάντησε στην ερώτηση για το αν θα δεχόταν να εγκαταλείψει για πάντα την οικογένειά του έναντι 500.000 ευρώ αποδείχτηκε ψέμα.
Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για τον πιο φιλοχρήματο παίκτη που πέρασε ποτέ από τη «Στιγμή της Αλήθειας». Ένα «έξυπνο» πουλί που τελικά πιάστηκε από τη μύτη.

Το βίντεο μιλά από μόνο του…
https://youtu.be/IFRZHFbeiK8

Πηγη menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr