Ποιο Ντουμπάι... Τουλάχιστον 3.000 ευρώ το ζευγάρι για τη συναυλία του Ρέμου σήμερα στο Nammos
Www.true.gr

Ποιο Ντουμπάι… Τουλάχιστον 3.000 ευρώ το ζευγάρι για τη συναυλία του Ρέμου σήμερα στο Nammos

H καθιερωμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos στη Μύκονο επιστρέφει, σήμερα και η τιμή του εισιτηρίου ανά άτομο αγγίζει την εξωφρενική τιμή των 1.500 ευρώ. Η συναυλία του λαϊκού τραγουδιστή και του Αμρ Ντιαμπ, είναι πρόκληση (έστω και αν ζούμε στην -δήθεν- μεταμνημονιακή εποχή) σαφώς δεν ανταποκρίνεται στο πορτοφόλι του μέσου Έλληνα τουρίστα.

Από την χθεσινή προετοιμασία του χώρου


Από την χθεσινή προετοιμασία του χώρου


Για τις 1.200 θέσεις οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 1.000 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 1.500, ενώ οι ταμειακές μηχανές θα πάρουν φωτιά με τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων να χτυπούν τριπλοβάρδιες.

Το διήμερο 24-25 Ιουλίου τα μεσιτικά και ταξιδιωτικά γραφεία κατακλύζονται από αιτήσεις για διαμονή, με το ποσοστά πληρότητας να έχουν χτυπήσει κόκκινο. Εντυπωσιακή είναι η αναλογία γυναικών- ανδρών το βράδυ της συναυλίας είναι η οποία είναι 70/30 αντίστοιχα.
Οι σεφ του Nammos έχουν επιμεληθεί ένα ιδιαίτερο μενού που περιλαμβάνει εκλεκτά κρέατα και θαλασσινά εδέσματα, ενώ ο διάσημος Τούρκος χασάπης Νουσρέτ έχει φροντίσει για το πρωινό, προκειμένου άπαντες να αποχωρήσουν νηφάλιοι και χορτάτοι.

Πηγη newsbreak.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr