Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

Για την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ είναι η οπίσθια πλευρά, για την πλειοψηφία των γυναικών είναι ο «καθρέπτης της ψυχής»
Τι είναι αυτό που προσελκύει το γυναικείο βλέμμα σ΄έναν άνδρα; Για την σταρ του Χόλιγουντ, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, η οπίσθια πλευρά ενός άνδρα είναι το άλφα και το ωμέγα, δηλαδή το πρώτο πράγμα που θα κοίταζε σ΄ένα αρσενικό.

Η έρευνα όμως της γερμανικής εφημερίδας «Bild» δείχνει πως τα μάτια, ο καθρέπτης της ψυχής, είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες.

Τα μάτια λειτουργούν σαν «αντικείμενο του πόθου» στη χώρα της frau Mέρκελ καθώς, η έρευνα που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα δείχνει ότι, το 75% των γυναικών εστιάζουν στα μάτια των ανδρών.
Το ανδρικό βλέμμα είναι για τις περισσότερες γυναίκες το σημείο στο οποίο κάνουν focus όταν γνωρίζουν κάποιον για πρώτη φορά.

Την ίδια ώρα, το 50% των γυναικών «καρφώνουν» το βλέμμα τους στα χέρια των ανδρών. Μάλλον για να δουν αν τα άνω άκρα τους είναι περιποιημένα. Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι τα χέρια ενός άνδρα λένε πολλά για την προσωπικότητά του.


Για το 43% των γυναικών, η μυρωδιά ενός άνδρα είναι το παν, αν δηλαδή είναι καθαρός και μυρίζει όμορφα.

Επιπλέον, μία στις τρεις γυναίκες πιστεύει ότι εκτός από την ευχάριστη μυρωδιά, ένας άνδρας πρέπει να έχει περιποιημένα δόντια.


Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου δίνουν επίσης μεγάλη σημασία στο ανάστημα. Και στη συνέχεια προσπαθούν να ανακαλύψουν μέσα από τα ρούχα το ανδρικό σώμα, αν δηλαδή ο ενδιαφερόμενος έχει φαρδιές πλάτες και κοιλιά- φέτες…

Επίσης, μία στις τέσσερις γυναίκες δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ανδρικά μαλλιά…

Πηγή protothema.gr