Η πιο χυμώδης παίκτρια του GNTM αλλάζει καριέρα: Δε φαντάζεστε τι κάνει σήμερα [φωτο]

Τη γνωρίσαμε στις auditions του GNTM και παρά το γεγονός πως με τρία «όχι» έμεινε εκτός σπιτιού, συζητήθηκε πολύ λόγω της διαμάχης της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αιτία, το γεγονός πως ενώ οι τηλεθεατές έβλεπαν μπροστά τους μια όμορφη, juicy κοπέλα, η Ηλιάνα θεώρησε πως το κορμί της την κατατάσσει στην κατηγορία των plus size, με τους χρήστες των social media να κάνουν λόγο για απαράδεκτα σχόλια.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή ξανθιά του GNTM, Ιωάννα Μάρκου.

Η νεαρή από τη Θεσσαλονίκη σήμερα έχει αφήσει το μόντελινγκ σε ερασιτεχνικό επίπεδο, έχοντας ρίξει τα δίχτυα της… στην πολιτική, κατεβαίνοντας μάλιστα υποψήφια τις επόμενες εκλογές.

H ίδια, δηλώνει στο προφίλ της στο «Instagram Politician/Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης».

https://www.instagram.com/p/BtnbtGLBotS/?utm_source=ig_embed

«Στην ζωή το πιο όμορφο πράγμα είναι να θέτουμε στόχους και να κάνουμε όνειρα τα οποία όταν έρχεται η στιγμή να πραγματοποιήσουμε μας δίνει τόσο χαρά. Έτσι και εγώ έκανα το στόχο μου πραγματικότητα και για να πραγματοποιήσω το όνειρο μου να κάνω ,δηλαδή, την πόλη μας μια σύγχρονη και καλύτερη πόλη καλώ εσάς στο πλάι μου να συμβαδίσουμε σ’ αυτό το όνειρο και συζητώντας, αλληλεπιδραστικά να κάνουμε την πόλη μας αυτό που πρέπει να είναι. Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε! Πρώτα η πόλη μας!», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Αυτό θα πει αλλαγή καριέρας…

πηγη: menshouse.gr