Ποιο Cayenne και Ποιο Range Rover… Κοστίζει 1,6 Εκατ Ευρώ και το Εσωτερικό είναι Σαν Διαστημόπλοιου.

Αυτά είναι τα πιο ακριβά SUV του κόσμου και απευθύνονται μόνο σε ανθρώπους με πολύ φουσκωμένο πορτοφόλι αφού το κόστος τους ανέρχεται στα $1,56 εκατομμύρια.

Μόνο 10 Karlmann Kings θα κατασκευαστούν, σύμφωνα με την κατασκευαστική εταιρία από την Κίνα και μόλις δείτε το εσωτερικό του, θα νιώσετε λες και βρίσκεστε σε κόμικ.

Και ενώ εξωτερικά μοιάζει με το Batmobile, το εσωτερικό του είναι πολύ κομψό με πολυτελή καθίσματα, κονσόλα παιχνιδιών και ψυγείο για σαμπάνια.

Πολλές από τις λειτουργίες του ελέγχονται μέσω εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένου των καθισμάτων, του ιονιστή, της τηλεόρασης και ενός Playstation 4.


Εκτός από ψυγείο για σαμπάνια, το the Karlmann King έχει και μηχανή για espresso.

 Η μέγιστη ταχύτητα που πιάνει είναι τα 140 χλμ/ώρα και το εξωτερικό του είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα και ατσάλι.

Το αμάξι ζυγίζει 4,5 τόνους, ωστόσο οι αγοραστές έχουν την δυνατότητα να το μετατρέψουν σε αλεξίσφαιρο, με το βάρος του να φτάνει μέχρι και τους 6 τόνους.


Το αυτοκίνητο έχει πάρει το όνομά του από έναν βασιλιά του 6ου αιώνα της Γαλλίας, τον Carloman Ι – νεαρότερο αδερφό του Charlemagne.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί διάλεξαν το όνομα του Carloman για το όχημα αυτό, μιας και είχε προβλήματα στην διακυβέρνηση της αυτοκρατορίας και τελικά πέθανε από φυσικά αίτια το 771 στην ηλικία των 20.

Credit: dailymail.co.uk