Η πιο Αμφιλεγόμενη Παίκτρια του «Power of Love» Κατεβαίνει στην Πολιτική! Με αυτό το Κόμμα θα είναι υποψήφια

Την γνωρίσαμε μέσα από το «Power of Love» του ΣΚΑΪ. Η ίδια προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια με την παρουσία της στο ριάλιτι σχέσεων του καναλιού του Φαλήρου κυρίως για τη ζωή της πριν το παιχνίδι.

Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα όμως έχει και μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά. Λίγο καιρό μετά την γνωστοποίηση υποψηφιότητας του Σωκράτη και δεύτερος παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ κατεβαίνει την πολιτική.

Η Γκαμπριέλα όπως γνωστοποίησε και η ίδια δέχτηκε πρόταση του κόμματος Εθνικής Ελπίδας και απάντησε θετικά.
Η ίδια εξήγησε την απόφασή της στην εφημερίδα Espresso: «Δέχτηκα αμέσως με χαρά, γιατί η ιδεολογία του κόμματος και οι πεποιθήσεις του είναι ταυτόσημες με τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και οικογενειακά είμαστε αυτής της ιδεολογίας!»

Στη συνέχεια αποκάλυψε για την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος αλλά και τις θα κάνει αν εκλεγεί: «Κάναμε μια πρώτη συνάντηση στο Μέγαρο Μουσικής και, υπό την παρουσία της πριγκίπισσας Καρίνας της Σουηδίας, συμφωνήσαμε. Εγώ, από πλευράς μου, αν εκλεγώ, θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη.

Βλέπουμε ξενόφερτες επιχειρήσεις να αναπτύσσονται στην Ελλάδα, ενώ οι ελληνικές παρακμάζουν. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν στήριξη. Ενώ στην επαρχία, που υπάρχει τοπικισμός και οι επιχειρήσεις στηρίζουν η μία την άλλη, υπάρχει ανάπτυξη. Δεν υπάρχουν ούτε φτωχοί, ούτε άνεργοι, ούτε επαίτες, ούτε άστεγοι».

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr