Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη αντίδραση της μετά την πρόταση για παραπομπή του Φιλιππίδη σε δίκη για Bιασμό

Ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτηρίστηκε από την εισαγγελέα ως αμετανόητος, απτόητος και χυδαίος με σταθερή ροπή στο έγκλημα, απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς του και παραπέμποντας τον σε δίκη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες βιασμού.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μια από τις ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν μιλώντας στο MEGA δήλωσε πως περιμένει την ημέρα της δίκης.

«Η πλευρά μας επιλέγει να μη σχολιάσει. Κρατάμε χαμηλούς τόνους χωρίς “κατηγορώ” μέχρι την ημέρα του δικαστηρίου. Εκεί θα μιλήσουμε» τόνισε η ηθοποιός στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega.

Η εισαγγελέας απορρίπτει όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισής, επισημαίνοντας ότι οι καταγγελίες «δεν είναι φανταστικά γεγονότα αλλά βιωματικές αφηγήσεις». Καταρρίπτει επίσης τον ισχυρισμό του ηθοποιού περί «μανία εκδίκησης» με σκοπό οι καταγγέλλουσες να προωθήσουν την καριέρα τους.

Η κατηγορία έγινε κατ’ εξακολούθηση, γιατί ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη, καθώς η κοπέλα που τον κατήγγειλε για βιασμό το 2018, φέρεται πως η πράξη να έγινε δύο φορές, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Η πρώτη καταγγελία αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση που τελέστηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.

Πηγή : tlife.gr