Ποιητής κανίβαλος σκότωσε τη συντροφό του, την έφαγε και ήπιε το αίμα της
Www.true.gr

Ποιητής κανίβαλος σκότωσε τη συντροφό του, την έφαγε και ήπιε το αίμα της

Όλες οι φρικιαστικές λεπτομέρειες από τον βασανισμό της 45χρονης γυναίκας – Η γνωριμία στο ίντερνετ και η τραγική κατάληξη.

Ένας 21χρονος Ρώσος ποιητής, ο Ντμίτρι Λούχιν (Dmitry Luchin), ο οποίος λέγεται ότι έχει υψηλότατο IQ, είναι ο νέος κανίβαλος που πάγωσε την παγκόσμια κοινή γνώμη με το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε.

Ο Ντμίτρι Λούχιν γνώρισε μια γυναίκα 24 χρόνια μεγαλύτερή του μέσω διαδικτύου, τη 45χρονη Όλγα Μπ., την παρέσυρε στον χώρο του, την αιχμαλώτισε, τη θανάτωσε και την έφαγε.

Το σκηνικό του φρικιαστικού θανάτου για τη γυναίκα, στήθηκε στη βορειοδυτική Ρωσία, τον περασμένο Μάρτιο, στη Γιορτή της Γυναίκας.

Η υπόθεση, ωστόσο, αποκαλύφθηκε πρόσφατα, μετά από έρευνα της Αστυνομίας.

Το ραντεβού των δύο εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο νεαρός ποιητής χτύπησε τη γυναίκα με μπουκάλι στο κεφάλι.

Συνέχισε να τη χτυπά πολύ άσχημα, συνολικά 25 φορές.

Ο «Ποιητής της Χρονιάς» για το 2016, έβγαλε τον εγκέφαλο της 45χρονης από το κρανίο και τον έτρωγε κομμάτι-κομμάτι.

Η υπόθεσή του αποκαλύφθηκε μετά από πληροφορίες και έρευνα της Αστυνομίας στο διαμέρισμά του.Εκεί ανακαλύφθηκαν ίχνη από αίμα σχεδόν σε ολόκληρο το δωμάτιο, κάτι που παραπέμπει σε κανονική σφαγή του θύματος.

Μετά τη συγκέντρωση των αποδείξεων, ο Εισαγγελέας παρέπεμψε σε δίκη τον ποιητή-κανίβαλο, ο οποίος αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Τι είπε στην κατάθεσή του

Ο 21χρονος κανίβαλος φέρεται να κατέθεσε τα ακόλουθα:

“Μου άρεσε η γεύση του μυαλού της. Αποφάσισα να δοκιμάσω κι άλλο. Μετά έσταξα το αίμα της μέσα σε ένα ποτήρι. Χρειαζόμουν να πιω αίμα με το φαγητό μου”.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας αποκαλύφθηκε ότι ο 21χρονος Ρώσος ήταν θαυμαστής του Τζέφρι Λάιονελ Ντάμερ, γνωστού ως ο κανίβαλου του Μιλγουόκι, ο οποίος βίασε, σκότωσε και διαμέλισε 17 άνδρες και αγόρια μεταξύ των ετών 1978 και 1991.

Πώς τη σκότωσε

Αρχικά έπιναν κρασί και πέρναγαν ωραία συζητώντας. Εκείνη νύσταξε και θέλησε να κοιμηθεί. Της σκέπασε το κεφάλι με ένα μαξιλάρι και όταν τον ρώτησε “γιατί το κάνεις” της απάντησε “κάτι μου έκανε κλικ στο μυαλό μου”.

Εκείνη αντιστάθηκε και την άφησε ήσυχη. Ο 21χρονος πήγε να καπνίσει. Μετά γύρισε κρατώντας ένα άδειο μπουκάλι κρασί και τη χτύπησε στο κεφάλι.

Η γυναίκα λιποθύμησε και εκείνος πήγε να κάνει και άλλο τσιγάρο.Όταν γύρισε τη συνέφερε, αλλά τη χτύπησε ξανά με το μπουκάλι μέχρι να τη σκοτώσει.

Έβαλε το δάχτυλό του μέσα στο αίμα που έρεε από την πληγή της και σχεδίασε ένα σύμβολο διαβόλου στην πόρτα του.

Μετά πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μπαλτά και άρχισε να της χτυπά το κεφάλι.

Όταν της άνοιξε το κρανίο πήρε ένα κομμάτι από το μυαλό της, το τηγάνισε και το έφαγε. Του άρεσε και πήρε και δεύτερο κομμάτι, που πάλι τηγάνισε πριν το φάει.

Ύστερα μάζεψε αίμα που έτρεχε από το κεφάλι της σε ένα ποτήρι και το ήπιε.

Μετά της έκοψε το στομάχι και όλα της τα όργανα χύθηκαν έξω.

Ύστερα της έκοψε τα αφτιά. Το ένα το έβαλε στο μπολ που τρώει η γάτα του και το άλλο στο στόμα της νεκρής.

Μετά με το άδειο μπουκάλι κρασί βίασε το πτώμα, ενώ τις έκοψε τις ρώγες και τον λαιμό.

[newsbomb

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr