Πήγε Υπερηχογράφημα με την έγκυο Ανιψιά της. Μόλις όμως Κοίταξε πιο Προσεκτικά την Οθόνη, έπαθε το ΣΟΚ της Ζωής της!

Οι υπέρηχοι είναι συνηθισμένοι σήμερα. Όταν καταλαβαίνει μια γυναίκα ότι είναι έγκυος, κάνει τακτικά εξετάσεις με υπερήχους για να βεβαιωθεί ότι το μωρό είναι εντάξει. Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Η θεία Chippy του Jimmy Kimmel ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες που το υπενθύμισαν αυτό στον κόσμο!
Σ’ένα επεισόδιο του “Jimmy Kimmel Live!” από το 2014, ο Jimmy αποφάσισε να ζητήσει από την έγκυο ξαδέρφη του, η οποία επίσης εργαζόταν στην εκπομπή, να τον βοηθήσει να κάνουν πλάκα στην θεία Chippy, την μητέρα της Micki.

Αφού η Micki ήταν έγκυος και επρόκειτο να γεννήσει πολύ σύντομα, ήταν η τέλεια ευκαιρία για να δει για πρώτη φορά στην ζωή της η θεία Chippy υπερηχογράφημα. Αλλά αν έχεις έναν ανιψιό σαν τον Jimmy Kimmel, όλο και κάποια φάρσα σε περιμένει μια στο τόσο.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο ξεκαρδιστικό βίντεο που τράβηξε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο εξέτασης. Ο Jimmy και οι συνεργάτες του έβαλαν να παίζει μια ταινία στη οθόνη του υπερηχογραφήματος και το μωρό φαίνεται να κάνει ένα σωρό τρελά και απίθανα πράγματα. Αν και η Micki και ο ψεύτικος γιατρός είναι στο κόλπο, η θεία Chippy είναι απίστευτα σοκαρισμένη με αυτό που βλέπει.

Ακόμα και όταν ο Jimmy βάζει το πρόσωπο του στο μωρό, εκείνη συνεχίζει να πιστεύει ότι είναι αληθινό! Το βίντεο είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό. Φαντάζεστε να το βλέπατε στην οθόνη του υπερήχου της κόρης σας;

Δείτε το!
https://youtu.be/-mWjJNUzhck

Πώς σας φάνηκε;

ΠΗΓΗ