Πήγε στον Ωριλά με Έντονους Πόνους στο Αυτί. Όταν Ξεκίνησε να Βγάζει τα Σκουλήκια Από το Αυτί της, Λιποθύμησε.
Www.true.gr

Πήγε στον Ωριλά με Έντονους Πόνους στο Αυτί. Όταν Ξεκίνησε να Βγάζει τα Σκουλήκια Από το Αυτί της, Λιποθύμησε.

Μια ηλικιωμένη από την Κίνα είχε περίπου 30 ζωντανά σκουλήκια στο αυτί της και της αφαιρέθηκαν από το κανάλι του αυτιού της, αφού μια μύγα έβαλε τα αυγά της εκεί που έπειτα εκκολάφθηκαν σε σκουλήκια.

Ένα ανησυχητικό βίντεο, που τραβήχτηκε από νοσοκόμες στο νοσοκομείο του Xiangya του Κεντρικού Νότου, δείχνει ότι ο γιατρός Ma Yanhong έπρεπε να αφαιρέσει τα σκουλήκια από την 76χρονη ασθενή ένα προς ένα χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι.

Σύμφωνα με την εγγονή της ασθενούς, η ηλικιωμένη γυναίκα άρχισε να πάσχει από χρόνια φλεγμονώδη μέση ωτίτιδα πριν από 60 χρόνια, προκαλώντας στο στόμα και το αριστερό της αυτί ένα υγρό που έμοιαζε με πύον.Ωστόσο, επειδή η κατάσταση δεν φαινόταν να επηρεάζει την καθημερινή της ζωή και επειδή η οικογένεια δεν μπορούσε να αντέξει ένα ταξίδι στο νοσοκομείο, την άφησε χωρίς θεραπεία για δεκαετίες.

Περίπου μια εβδομάδα πριν, μια μύγα εισχώρησε στο αριστερό της αυτί και τραυμάτισε τον εαυτό της προσπαθώντας να βγάλει το έντομο έξω. Τέσσερις μέρες αργότερα, όμως, το αριστερό αυτί της άρχισε να πονάει και έπειτα βρήκε ένα σκουλήκι από εκεί.

Μια τοπική κλινική επιβεβαίωσε τους φόβους της – υπήρξε μόλυνση ζωντανών προνυμφών μύγας στο κεφάλι της – και μεταφέρθηκε στην επαρχιακή πρωτεύουσα για θεραπεία.Ο γιατρός είπε: «Η μύγα πιθανότατα να προσελκύστηκε από το πύον στο κανάλι του αυτιού της. Και έβαλε τα αυγά της εκεί, τα οποία εκκολάφτηκαν σε σκουλήκια.»

Ο γιατρός είπε ότι περισσότερα από 30 σκουλήκια βγήκαν από το αυτί της γυναίκας και κάποια από αυτά είχαν πεθάνει μέσα στο αυτί της. Τώρα, θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ως περαιτέρω θεραπεία.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr