Πήγε στο Κομμωτήριο για Βαφή, αλλά την Πήρε ο Ύπνος στην Καρέκλα. Αυτό που της Έκανε η Κομμώτρια, θα σας Κάνει να Δακρύσετε.

Είναι σημαντικό να δείχνουμε συμπόνια και να καταλαβαίνουμε τους άλλους και αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε πιο ταπεινοί. Μία κομμώτρια από το Kentucky ανέβασε μία φωτογραφία με τα παπούτσια κάποιας άλλης – μιας πελάτισσας. 

Η Ashley Bolling, είδε την γυναίκα να κάθεται στην καρέκλα και να την παίρνει ο ύπνος. Και όχι, δεν ανέβασε την φωτογραφία για να την κοροϊδέψει αλλά για να δείξει πόσο δύσκολη είναι η δουλειά της νοσοκόμας.

Καθώς της έφτιαχνε τα μαλλιά, αναρωτήθηκε πόσα χιλιόμετρα θα μπορούσαν να έχουν περπατήσει τα παπούτσια της και πόσες ώρες είναι πάνω στα πόδια της, προσπαθώντας να σώσει ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.


Με το μήνυμά της ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς αφανείς ήρωες όπως και αυτή η νοσοκόμα. Η ανάρτησή της έγινε αμέσως viral και κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές στο Facebook.


Σιωπηλά δουλεύοντας στα παρασκήνια, οι νοσοκόμες και το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό σώζουν ζωές κάθε μέρα. Η φίλη της Ashley είναι ένα παράδειγμα κάποιας που κάνει πολύ καλή δουλειά μέρα και νύχτα.

Πώς σας φάνηκε αυτή η ιστορία; Εσείς γνωρίζετε παρόμοιες ιστορίες από νοσοκόμες;

Credit: tiphero.com