Πήγε στο Κομμωτήριο για της Πάρουν την Ψαλίδα.Μετά από μία ώρα, Δείτε ΠΩΣ βγήκε και Γιατί…

H πίστη της Lucie Lese στην ανθρωπότητα έχει αποκατασταθεί λέει, αφού είδε μία ανάρτηση από την Morgannicole_9.

Η Morgannicole_9 ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία έδειχνε το νέο της κούρεμα. Μαζί με τη φωτογραφία, είχε και μία συγκινητική εξήγηση.

Αφού ήταν άρρωστη για μερικές μέρες, αποφάσισε να πάρει ρεπό και να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Όταν μπήκε στο κομμωτήριο, την τράβηξε αμέσως το χρώμα των μαλλιών από ένα 8χρονο ξανθό κοριτσάκι. Ήταν ίδιο με το δικό της.

Η μητέρα και η κόρη άρχισαν να κλαίνε.


«Κάθισα δίπλα τους πριν αρχίσουν να μου πλένουν τα μαλλιά και άκουσα τη μητέρα να λέει. “Μην ανησυχείς, μετά τη χημειοθεραπεία, θα ξαναβγούν,’» θυμάται η Morgannicole_9.

Πήγε και τους συστήθηκε και έμαθε πως το κορίτσι που το λέγαν Rachel, έδινε μάχη με καρκίνο στον εγκέφαλο και ήταν στο 3ο στάδιο.

https://instagram.com/p/9tuqkTRXbn/?utm_source=ig_embed


“Έκατσα κάτω και είπα: “Τα μαλλιά είναι υπερτιμημένα. Ας το κάνουμε μαζί. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μεγαλώσουν ξανά.»

Έτσι συνέχισε και ζήτησε από τον κομμωτή να της ξυρίσει το κεφάλι, ενώ η Rachel κοιτούσε με θαυμασμό.

Η Morgannicole_9 λέει πως ποτέ δεν έχει υπάρξει τόσο χαρούμενη για κάτι σε όλη της τη ζωή – κατάφερε να προκαλέσει χαρά σε ένα κορίτσι που υποφέρει πάρα πολύ. Είδε πόση μεγάλη είναι η αξία των μικρών πραγμάτων.