Πήγε στην Κομμώτρια για να Κουρευτεί αλλά Την Έδιωξε Αμέσως. Δεν Πίστευε Πως το Κεφάλι της είναι...
Www.true.gr

Πήγε στην Κομμώτρια για να Κουρευτεί αλλά Την Έδιωξε Αμέσως. Δεν Πίστευε Πως το Κεφάλι της είναι…

Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια Αμερικανοί πάσχουν από αυτοάνοσες ασθένειες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν διακρίσεις και πολλές δυσκολίες σε καθημερινή βάση.

Η Julia Apodaca-Lane μίλησε στο WVUA 23 για τις εμπειρίες της από την ψωριασική αρθρίτιδα. Έχει ψωρίαση, που σημαίνει ότι τα κύτταρα του δέρματος της Julia συσσωρεύονται, δημιουργώντας φαγούρα και ξηρά κομμάτια.

Η Τζούλια δήλωσε στους δημοσιογράφους τις εμπειρίες της όταν πήγε για κούρεμα σε ένα τοπικό κομμωτήριο.

«Με κοιτάζει. Λέει: «Έχετε κάτι μεταδοτικό!» Και ποτέ δεν έχω αντιμετωπιστεί έτσι πουθενά.»

Η Τζούλια εξήγησε: «Έχω κάποια ψωρίαση στο μέτωπό μου, που μπορείτε να δείτε. Είναι στο τριχωτό της κεφαλής μου. Έχω ψωριασική αρθρίτιδα. Έτσι είναι απλά ψωρίαση.»Όποιος γνωρίζει για την ψωρίαση, ή μπορεί να κάνει μια γρήγορη αναζήτηση στο smartphone του, μπορεί να σας πει ότι ασφαλώς δεν είναι μεταδοτική. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παρεμποδιστεί ένα κανονικό κούρεμα.

«Έχουμε το δικαίωμα να το αρνηθούμε, ξέρεις. Θα πρέπει να φέρετε κάποια δικαιολογητικά. Δεν μπορώ να βασιστώ σε αυτά που λέτε γιατί εργάζομαι για το κοινό. Δεν είμαστε γιατροί», είπε η κομμώτρια.

Η εμπειρία της αυτή, είχε ένα συναισθηματικό φόρτο για τη Julia: «Πήγα στο αυτοκίνητο και κάθισα πολύ στεναχωρημένη. Απλά έκλαιγα και έκλαιγα και έκλαιγα.»

Μετά το περιστατικό, η Τζούλια δημιούργησε μια ομάδα υποστήριξης για εκείνους με ψωριασική αρθρίτιδα, όπου έλαβε μεγάλη υποστήριξη.«Ξέρετε, αυτή τη στιγμή, δεν ξέρετε τι περνούν οι άλλοι άνθρωποι. Δεν ήξερε αν ήταν μια καλή μέρα ή μια κακή ημέρα για μένα. Δεν γνώριζε ότι είχα κάνει χειρουργική επέμβαση.»

Η Τζούλια είδε το περιστατικό ως ευκαιρία να δώσει στους ανθρώπους μια πολύ σημαντική συμβουλή.

«Δεν ξέρετε τίποτα για το άλλο άτομο, οπότε να είστε ευγενικοί. Θα πρέπει να είστε σε θέση να τους δίνετε τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορείτε.»

Credit: shareably.net

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr