Πήγε να της Πιάσει το Απότομα το Χέρι. Αυτό που έγινε Δευτερόλεπτα Μετά τους Άφησε όλους με Ανοιχτό το Στόμα.
Www.true.gr

Πήγε να της Πιάσει το Απότομα το Χέρι. Αυτό που έγινε Δευτερόλεπτα Μετά τους Άφησε όλους με Ανοιχτό το Στόμα.

Το να χορεύεις μπροστά σε κοινό, μπορεί να είναι αποθαρρυντικό για μερικούς ανθρώπους. Αλλά για τους MainTenanT, το ταλαντούχο δίδυμο που παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο, είναι ένα όνειρο.

Κατακτούν τη σκηνή με τέτοια χάρη και φινέτσα και πηγαίνουν αργά στο κέντρο της σκηνής με μια δραματική παύση. Η δράση που ξεδιπλώνεται μόλις αρχίσει η μουσική, είναι κάτι απλά εξαιρετικό.

Από την πρώτη στιγμή ξεκινούν τη ρουτίνα τους, αντιπροσωπεύουν δύναμη, ομορφιά και ακρίβεια. Κάθε φορά που ρίχνετε μια ματιά σε αυτούς, καταλαβαίνεται ότι έχουν ετοιμάσει μια άψογη ρουτίνα.

Οι MainTenanT, είναι από την Ευρώπη και αποτελούν τον επαγγελματία χορευτή Nicolas Besnard και την Shenea Booth, μια αθλήτρια γυμναστικής παγκόσμιας εμβέλειας.

Στην πραγματικότητα, ο Nicolas Besnard συμμετείχε κάποτε με την ομάδα Cirque de Soleil και υπήρξε μέρος χιλιάδων παραστάσεων.Η Shenea Booth είναι δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ακροβατική γυμναστική και συνεχίζει να παρουσιάζεται παγκοσμίως όταν δεν είναι με το Nicolas. Έτσι, όταν συνδυάζουν τις ικανότητές τους, είναι απολύτως δυναμικοί.

Ξεκινούν την παράσταση με ένα απλό πιάσιμο του χεριού, αλλά στη συνέχεια οι κινήσεις τους μαγνητίζουν και είναι άκρως εντυπωσιακές.

Είναι εκπληκτικό, το πώς δεν υπάρχει καθόλου δισταγμός από τη μια πόζα στην άλλη – και όλοι στο πλήθος συμφωνούν! Τα κόλπα και οι κινήσεις που εκτελούν είναι απλά εκπληκτικά!Σε ένα σημείο, η Shenea περπατά μέχρι τον Nicolas. Στη συνέχεια, πιάνει τα χέρια της και την ανεβάζει κατευθείαν προς τα επάνω, στον αέρα!

Παρακολουθήστε την εκπληκτική αυτή παράσταση στο ακόλουθο βίντεο.

Credit: sharetap.it

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr