Πήγε να κάνει βουτία στην πισίνα, αλλά μόλις είδαν το μαγιό που φορούσε, την έδιωξαν αμέσως
Www.true.gr

Πήγε να κάνει βουτία στην πισίνα, αλλά μόλις είδαν το μαγιό που φορούσε, την έδιωξαν αμέσως

Μια γυναίκα στο Τενεσί ένιωσε αμήχανα όταν της είπαν να εγκαταλείψει την πισίνα του διαμερίσματος που έμεναν, λόγω του «ακατάλληλου» μαγιό της … το οποίο ήταν ολόσωμο.

Αμηχανία: Το ολόσωμο μαγιό ήταν απρεπές

Η Tori Jenkins βρισκόταν στην πισίνα σε ένα ροζ μαγιό όταν την πλησίαζαν δύο σύμβουλοι μίσθωσης που της είπαν ότι φορούσε δεν ήταν κατάλληλο.

Ο Τάιλερ Νιούμαν, αρραβωνιαστικός της Τζέκινς, έγραψε για την περιπέτεια που πέρασε η Tori στο Facebook.

Αμηχανία: Η ανάρτηση του αρραβωνιαστικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σήμερα, η αρραβωνιαστικιά μου υποχρεώθηκε είτε να αλλάξει το μαγιό της, είτε να φορέσει σορτς για να μην φαίνεται είτε να απομακρυνθεί από τον χώρο της πισίνας που πληρώσαμε και εμείς 260 ευρώ για να συντηρηθεί.
Η Tori κατηγορήθηκε ότι φορούσε πολύ μικρό μαγιό και ότι υπήρχαν καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο ντυνόταν. Η σύμβουλος μίσθωσης του κτηρίου, της είπε ότι επειδή το σώμα της έχει περισσότερες καμπύλες σε σχέση με άλλους, είναι ακατάλληλο, αφού υπάρχουν και παιδιά τριγύρω.

Προσπάθησε να με πείσει να την αφήσω να τραβήξει φωτογραφίες από τον πισινό μου για να μου δείξει πόσο« ανάρμοστο ήταν», είπε η Tori. «Μου είπε ότι μόνο αν είχα παιδιά θα καταλάβαινα και πώς δεν ήταν σωστό να είμαι έξω στο πλήθος με αυτό το μαγιό. Επιπλέον δεν θα ήθελε ποτέ τα δικά της παιδιά να βρίσκονται κοντά μου».

Αμηχανία: Η θέση της γυναίκας

Θα ήθελα απλώς να δηλώσω από μεριάς μου ότι έχω μείνει πραγματικά έκπληκτη από τη συντριπτική υποστήριξη που έλαβα. Σας ευχαριστώ όλους, πραγματικά δεν ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για μένα.

Αλλά δεν μπορώ παρά να διαβάσω και όλα τα αρνητικά σχόλια επίσης. Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα ήθελα να ξεκαθαρίσω.

1. Το μέγεθος μου είναι medium. Το μαγιό είναι medium. Δοκίμασα το large στο κατάστημα και ένιωθα ότι το στήθος μου θα αποκαλυπτόταν στην πρώτη βουτιά.


2. Οι κανόνες της δεξαμενής δηλώνουν μόνο ότι: «Πρέπει να φοράτε κατάλληλη ενδυμασία ανά πάσα στιγμή, χωρίς περικοπές»

3. Το κοστούμι μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά αυτό συνέβη μετά το περιστατικό που από την στενοχώρια μου έφαγα μια ολόκληρη πίτσα.

4. Υπήρχε και μια φωτογραφία που έδειχνα από μπροστά. Την κατέβασα όμως, αφού διάβασα τόσα άσχημα σχόλια για το στομάχι μου και άλλα τόσα έντονα σεξουαλικά σχόλια.

5. Η θέση μου είναι ότι κανένας άνδρας ή γυναίκα δεν έχει το δικαίωμα να με κάνει να νιώθω άβολα με το σώμα μου.

Αμηχανία: Συνοψίζοντας


Ελπίζω ότι αυτό ξεκαθαρίζει τα πράγματα για μερικούς από εσάς. Όσοι από εσάς με γνωρίζετε, ξέρετε ότι δεν αντιδρώ στα πολύ στις καταστάσεις, αλλά αυτή η ήταν πολύ για μένα.

Και πάλι, ευχαριστώ πάρα πολύ τον αρραβωνιαστικό μου, την οικογένεια, τους φίλους μου και όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν. Λυπάμαι αν δεν απάντησα σε όλους, αλλά προσπαθώ να μένω μακριά από το τηλέφωνό μου όσο περισσότερο γίνεται.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr