Πήγε 1η Μέρα στη Νέα της Δουλειά, αλλά μόλις την Είδαν την Απέλυσαν αμέσως. Ο Λόγος; Προσέξτε ΤΙ έχει στο Πόδι της.
Www.true.gr

Πήγε 1η Μέρα στη Νέα της Δουλειά, αλλά μόλις την Είδαν την Απέλυσαν αμέσως. Ο Λόγος; Προσέξτε ΤΙ έχει στο Πόδι της.

Μια γυναίκα απολύθηκε από την εταιρεία management όπου δούλευε, λόγω του ότι είχε ένα ορατό τατουάζ πεταλούδας στο πόδι της.

Τα μέλη της Salisbury FM ήξεραν ότι η 38χρονη Jo Perkins είχε το τατουάζ πεταλούδας στο αριστερό της πόδι όταν τη προσέλαβαν, αλλά λίγους μήνες μετά την έναρξη της εργασίας της, τα πράγματα άλλαξαν.

Η εταιρεία εφάρμοσε έναν κανόνα, που απαγόρευε στους υπαλλήλους να εμφανίζουν τα τατουάζ τους κατά την εργασία τους. Ο κανόνας, έχει σκοπό να συμβάλει στη διατήρηση της εικόνας του επαγγελματία.

«Η πολιτική είναι απλά για κάλυψη των τατουάζ. Είναι σε θέση να εξασφαλίσει στους εργαζόμενους και τους εργολάβους μας την προβολή μιας επαγγελματικής εικόνας που θέλουμε να δουν οι πελάτες μας».Αυτό δήλωσε ο Ed Swales, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. «Δεν προσπάθησε να συμμορφωθεί με την πολιτική».

Η Perkins, ωστόσο, δήλωσε ότι δυσκολεύτηκε να καλύψει το τατουάζ της ακολουθώντας ακόμα και έναν επαγγελματικό ενδυματολογικό κώδικα.

«Ο μόνος τρόπος για να καλύψω το τατουάζ, θα ήταν να φορέσω κάλτσα. Είμαι επαγγελματίας και φορώ έξυπνα φορέματα για να δουλέψω, έτσι ώστε να μην φαίνομαι ηλίθια», δήλωσε η Perkins.

«Πρότεινα να το καλύψω με γύψο, αλλά σκέφτηκα ότι θα φαινόταν αντιεπαγγελματικό και θα τραβούσε την προσοχή». Μια μέρα, η Perkins εμφανίστηκε στη δουλειά της με το τατουάζ της ακάλυπτο και απολύθηκε.Η Perkins δήλωσε ότι τώρα σκέφτεται να αναλάβει νομική δράση εναντίον της Salisbury FM. Είπε ότι αγωνίστηκε για το έργο της κατά τη διάρκεια των πέντε μηνών της στην εταιρεία.

«Έχω δουλέψει για πολλές εταιρείες υψηλού επιπέδου», είπε. «Αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει τίποτα τόσο γελοίο σαν αυτό. Συμβουλεύομαι έναν δικηγόρο, για να διαπιστώσει εάν αυτή η δράση είναι νόμιμη».

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr