Πήγαν στο Διάολο και Επέστρεψαν… 11 Διάσημοι που Έμπλεξαν με τις Ουσίες και Επέστρεψαν πιο Δυνατοί!

Πιθανώς ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς είναι ο εθισμός στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ. Και οι διάσημοι δεν αποτελούν εξαίρεση: κινδυνεύουν όσο και οποιοσδήποτε άλλος.

Δείτε παρακάτω μία λίστα από διάσημους που κατάφεραν να αλλάξουν τους εαυτούς τους και να αφήσουν πίσω τους τις κακές συνήθειες!

Angelina Jolie

“Έκανα σχεδόν όλους τους τύπους των ναρκωτικών που υπήρχαν. Ήταν μία πολύ σκοτεινή εποχή για μένα.»

Η Jolie έπασχε από ανορεξία και κατάθλιψη. Ωστόσο, μέχρι να πάρει τον ρόλο της στην ταινία Lara Croft ήταν ήδη «καθαρή.»

Robert Downey Jr.

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε 16 μήνες στην φυλακή και αναγκαστική αποτοξίνωση. Έμεινε σχεδόν 1 χρόνο στην κλινική και μετά αποφάσισε να σταματήσει τα ναρκωτικά.

Adele

Στην αρχή της καριέρας της, η Adele ανησυχούσε πολύ για την εμφάνισή της στην σκηνή. Για να πάρει θάρρος, συνήθιζε να πίνει πριν τις συναυλίες της. Σταδιακά, αυτή η συνήθεια μετατράπηκε σε πρόβλημα.

Το 2009, η Adele αποφάσισε να κόψει το αλκοόλ επειδή είχε αρχίσει να επηρεάζει την φωνή της. Πλέον, έχει σταματήσει το αλκοόλ και ζει μία πολύ πιο υγιεινή ζωή. 

Anthony Hopkins

“Όταν ήμουν νέος, πίστευα πως το αλκοόλ σε βοηθάει να χαλαρώσεις, να νιώσεις ελεύθερος και έτσι, να γίνεις καλύτερος ηθοποιός. Πολλοί στην δουλειά μου θεωρούν το ίδιο. Κάνουν λάθος.»

Για 15 χρόνια έπινε όσο μπορούσε. Μία μέρα ξύπνησε μέσα στο αμάξι του σε ένα εντελώς άγνωστο μέρος, είχε τρακάρει το αμάξι του και δεν μπορούσε να θυμηθεί πώς έφτασε εκεί. Τότε ήταν που αποφάσισε να κόψει το αλκοόλ. Σήμερα, είναι 79 χρονών και δεν έχει πιει τα τελευταία 41 χρόνια.

Drew Barrymore

Έγινε γνωστή από πολύ μικρή και είχε εθιστεί στο αλκοόλ στην ηλικία των 13. Μετά από πολλά σκάνδαλα, τελικά μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης για 8 μήνες.

Eminem

Μερικά χρόνια πριν, ανακάτεψε τα ναρκωτικά του και έπαθε υπερβολική δόση. Ευτυχώς, η ιατρική παρέμβαση ήταν γρήγορη και δεν έχασε την ζωή του. Αυτό που τον έκανε να σταματήσει τα ναρκωτικά ήταν η αίσθηση ευθύνης για τις κόρες του.

Kristin Davis

Η ηθοποιός είχε αρχίσει να πίνει για να μην αγχώνεται στις παραστάσεις. Με τον καιρό όμως έγινε αλκοολική. Η καλύτερή της φίλη δεν μπορούσε να την βλέπει να καταστρέφεται και την έπεισε να πάει για αποτοξίνωση.

Από τότε η Kristin δεν έχει ξαναπιεί και αρνήθηκε τον ρόλο στο Sex and the City όταν έμαθε πως το σενάριο την ήθελε συνέχεια να πίνει κοκτέιλ.   

Daniel Radcliffe

Η επιτυχία των ταινιών του Harry Potter του στέρησε μία φυσιολογική ζωή και άρχισε να πίνει λόγω κατάθλιψης. Στα γυρίσματα του τελευταίου κεφαλαίου συνήθως πήγαινε μεθυσμένος.

Το 2015, ο Daniel Radcliffe παραδέχτηκε πως είχε εθιστεί στο αλκοόλ και κατάλαβε πως έπρεπε να αλλάξει συνήθειες. Από τότε δεν έχει πιει ξανά.

Samuel L. Jackson

Ο Samuel είχε από μικρός προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά με αποτέλεσμα να χάσει κάποιες δουλειές. Στα τέλη του 1980, ο ηθοποιός αποφάσισε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Kelly Osbourne

Η Kelly μάλλον κληρονόμησε τις αυτοκαταστροφικές της συνήθειες από τον πατέρα της, Ozzy. Η νεαρή διάσημη έπαιρνε πολλά χάπια κάθε μέρα και συχνά τα μπέρδευε και με άλλες ουσίες.

Τελικά πήγε για αποτοξίνωση και άρχισε να γράφει καινούργια κομμάτια και να τα ηχογραφεί. Σήμερα είναι μια χαρά και αυτό φαίνεται και στο Instagram της. 

Britney Spears

Η επιτυχία της ξεκίνησε από όταν ήταν μικρή. Αυτό σε συνδυασμό με το αυστηρό πρόγραμμα, τα εύκολα χρήματα και την φήμη την οδήγησαν στα ναρκωτικά και τα οικογενειακά σκάνδαλα.

Ο πατέρας της τελικά την έσωσε από την καταστροφή και πήρε τον πλήρη έλεγχο των θεμάτων της. Περικυκλωμένη από αγάπη, η Britney άρχισε να αναρρώνει. Σήμερα είναι καλύτερα από ποτέ και έχει κάνει μία επιτυχημένη επιστροφή στον χώρο της μουσικής.  

Πηγή