Πήγαν να χωρίσουν τα δίδυμα αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτό που έκαναν Ξάφνιασε μέχρι και τους Γιατρούς
Www.true.gr

Πήγαν να χωρίσουν τα δίδυμα αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτό που έκαναν Ξάφνιασε μέχρι και τους Γιατρούς

 Η γέννηση είναι πάντα ένα θαύμα, αλλά η γέννηση των δίδυμων είναι πραγματικά ένα πρόσθετο θαύμα. Όχι μόνο είναι ιδιαίτερο για τους γονείς να έχουν δύο γλυκά μωρά να φέρουν στο σπίτι, αλλά είναι ακόμα πιο ξεχωριστό για τα δίδυμα που μεγαλώνουν με κάποιον άλλο που είναι ακριβώς στην ίδια ηλικία και που μοιράζεται μεγάλο μέρος του DNA τους.

Από τη στιγμή της σύλληψης, τα δίδυμα είναι μαζί. Τα σώματά τους σχηματίζονται δίπλα- δίπλα στη μήτρα της μητέρας τους. Πριν η μαμά ή ο μπαμπάς μπορεί ακόμη να δει με τι μοιάζουν τα δίδυμα, τα δίδυμα μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον.

Όταν η Lisa Lyman γέννησε δίδυμα αγόρια, τον Weston και τον Caleb, ο σύζυγός της και ο πατέρας των δίδυμων, Dane Lyman, ήταν εκεί έτοιμος να καταγράψει τις πρώτες στιγμές της ζωής των αγοριών. Η Lisa δεν ήταν σε θέση να δει ακριβώς τι συνέβαινε σε εκείνες τις στιγμές μετά τη γέννηση των δίδυμων, αλλά ο Dane απαθανάτισε μια γλυκιά στιγμή που το ζευγάρι εξακολουθεί να θεωρεί ιδιαίτερη.


Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έτρεχαν με τον Weston και τον Caleb, όπως κάνουν οι γιατροί και οι νοσοκόμες, αφού γεννηθούν τα μωρά στο νοσοκομείο. Πρέπει να τους φορέσουν νοσοκομειακά βραχιόλια, να ζυγιστούν, να φορέσουν πάνες και η λίστα συνεχίζεται.

Μια νοσοκόμα προσπάθησε να σηκώσει ένα από τα μωρά, χωρίζοντας για λίγο τα δίδυμα. Και τα δύο μωρά άρχισαν να κλαίνε ταυτόχρονα. Η νοσοκόμα έβαλε το μωρό πίσω, έτσι ώστε τα δίδυμα να ήταν και πάλι το ένα δίπλα στο άλλο, ικανά να δουν και να αισθανθούν ο ένας τον άλλον και το κλάμα σταμάτησε στιγμιαία.

Δεν ξέρουμε αν θα το πιστεύαμε αν δεν το είχαμε δει, αλλά αυτή η ξεχωριστή στιγμή δείχνει τον ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ των δίδυμων. Δείτε και μόνοι σας στο παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr