Πήδηξε Γυμvή από τον 6ο για να Γλιτώσει τον Βιασμό και Την έκλεισαν Φυλακή για τον Πιο Τρελό Λόγο.

Σε φυλακή στο Ντουμπάι κρατείται το 22χρονο μοντέλο Ekaterina Stetsyuk. Πήδηξε γυμνή από το δωμάτιο ξενοδοχείου στον 6ο όροφο για να γλιτώσει τον βιασμό.
Η 22χρονη έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον ισχυρισμό της μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μέση. Αποκαλύπτει ότι την έκλεισαν φυλακή επειδή ο επίδοξος βιαστής της υποστήριξε ότι του επιτέθηκε.

Ο 39χρονος Πακιστανός επιχειρηματίας την είχε προσκαλέσει για να συζητήσουν μια μελλοντική επιχειρηματική συμφωνία για καλλυντικά αναφέρει η οικογένειά της. Η Ekaterina Stetsyuk ισχυρίστηκε ότι ο 39χρονος έπινε κρασί και ξαφνικά έγινε βίαιος. Την απείλησε με μαχαίρι και απαίτησε να γδυθεί.

Στη φυλακή το μοντέλο


Τότε έπιασε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Έτσι κέρδισε χρόνο να τρέξει στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό. Ο 39χρονος πήγε στο αεροδρόμιο όπου και τον συνέλαβαν. Είπε στην αστυνομία του Ντουμπάι ότι του είχε επιτεθεί εκείνη και ότι σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του την έσπρωξε κατά λάθος από το παράθυρο.

Το νεαρό μοντέλο από τη Ρωσία υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις και τώρα θεωρείται αρκετά καλά για να μεταφερθεί στο κελί. Η μητέρα της που ταξίδεψε στο Ντουμπάι παραπονέθηκε ότι της έχουν πάρει το τηλέφωνο και την είχαν απομονωμένη. Η 22χρονη θα υποχρεωθεί να μείνει στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της έρευνας και μπορεί να αντιμετωπίσει ποινική δίωξη επειδή έμεινε μόνη με έναν άντρα.

Πηγή: Dailymail