Ποια ζώδια θα σεληνιαστούν με την αποψινή Πανσέληνο

Στις 21 Μαρτίου 2019 και ώρα Ελλάδας 3:42 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού. To συγκεκριμένο φαινόμενο είναι ιδιαίτερα σπάνιο αλλά και εντυπωσιακό, καθώς η τελευταία αυτή υπερπανσέληνος του 2019 θα λάμψει στον νυχτερινό ουρανό μεγαλύτερη και λαμπρότερη από το συνηθισμένο. Το ουράνιο αυτό φαινόμενο ονομάζεται «πανσέληνος των σκουληκιών» καθώς συμπίπτει με την επιστροφή των σκουληκιών λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας, αλλά και των πουλιών που τα τρώνε.
Οι σχέσεις όλων των ειδών μας προβληματίζουν και υπάρχει αναποφασιστικότητα και σύγχυση για να ενεργήσουμε. Κατά την διάρκεια αυτής της Πανσελήνου στον Ζυγό επιδιώκουμε την αρμονία και την αποκατάσταση της ισορροπίας τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Πανσέληνος στον Ζυγό: Αγωνίσου για την αρμονία και την ισορροπία!

Αυτή η πανσέληνος μας δίνει την ευκαιρία να επιφέρουμε ξανά την ισορροπία πίσω στη ζωή μας, μια που ο Ζυγός κυρίως αντιπροσωπεύει την ισορροπία, και τη δικαιοσύνη. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχουν Ωροσκόπο σ’ αυτά τα ζώδια. Δείτε πώς θα επηρεαστείτε από τη σημερινή Πανσέληνο.

Κριός

Ναι, αυτή η Πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει κυρίως τα αισθηματικά σας. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές σε αυτόν τον τομέα και να βγάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε προβληματικό και δύσκολο.Το φεγγάρι φωτίζει την επιθυμία σας για αλλαγή και εξέλιξη αλλά θα πρέπει να αποβάλλετε τον επαναστατικό σας τρόπο έκφρασης.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Ζυγό επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και το παρελθόν. Με αυτήν την Πανσέληνο οι αναμνήσεις από το παρελθόν λειτουργούν υπέρ της εξέλιξης σας αφού θα λειτουργήσετε με βάση το συναίσθημα και των εμπειριών σας από το παρελθόν. Ένα άτομο που είσαστε με κάποιο παράξενο τρόπο δεμένοι μαζί του θα σας αποκαλύψει πράγματα που θα δώσουν φως σε ένα αισθηματικό ζήτημα.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και με σχέσεις. Αποφασίζετε τώρα να προχωρήσετε μόνο με σχέσεις που στηρίζονται στην αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση σας ικανοποιούν πλέον και θέλετε στη ζωή σας. Οι επαγγελματικές συνεργασίες επίσης θα σας απασχολήσουν και θα σας προβληματίσουν, ως προς το πόσο αποδοτικές και ευνοϊκές είναι για εσάς. Και με αυτή την Πανσέληνο θα αποφασίσετε να απομακρύνετε όσους δε σας κάνουν.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις κυρίως στα επαγγελματικά του Αιγόκερου. Νέες συνεργασίες προκύπτουν, που δίνουν θετικές υποσχέσεις για το μέλλον. Κάποιο ανώτερη θέση φαίνεται να σας στηρίζει και να σας συμβουλεύει. Ένα όνειρό σας μπορεί να μπει τώρα σε εφαρμογή, ώστε να το πραγματοποιήσετε σε μερικούς μήνες από τώρα. Η δημόσια εικόνα σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς και μπαίνετε στη διαδικασία να αλλάξετε κάποια πράγματα. Κάντε το.

πηγή: marieclaire.gr