Ποια παίκτρια του GNTM έχει πρωταγωνιστήσει σε video clip της Χάρις Αλεξίου;

Μπορεί να νομίζεις ότι οι διαγωνιζόμενες του GNTM έγιναν γνωστές από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλές από αυτές έχουν ξαναπεράσει από αυτούς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Ας πάρουμε, για παράδειγμα, την Ιωάννα Σαρρή, «τη γυναικάρα», όπως την είχαν αποκαλέσει στο παιχνίδι, η οποία παρά τα λαμπερά πράσινα μάτια της και την πηγαία, κλασική ομορφιά της, δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι για να διεκδικήσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα αποχώρησε προς έκπληξη όλων των συμπαικτριών της, ύστερα από μία πολύ κακή φωτογράφιση στην τελευταία δοκιμασία, όπου δεν μπορούσε να ποζάρει με επιτυχία μέσα στο κλουβί σαν παραδεισένιο πουλί.
https://www.instagram.com/p/rA0IMDqs-E/?utm_source=ig_embed
https://www.youtube.com/watch?v=uvCEXxRi-kA
Η Ιωάννα, λοιπόν, δεν έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση μέσω του GNTM. Το 2014 είχε πρωταγωνιστήσει στο video clip της Χάρις Αλεξίου για το τραγούδι «Ένα φιλί», ενώ στις οθόνες μας είχε εμφανιστεί και σε πολλά διαφημιστικά για τηλεοπτικούς σταθμούς, αναψυκτικά, τηλεφωνικές εταιρίες κλπ.
https://www.instagram.com/p/n2j7NcKs0v/?utm_source=ig_embed

πηγή: marieclaire.gr