Ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του Γιώργου Κιμούλη – ‘Ενα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του θεάτρου γεννιέται

Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές «Συμμαθητές» και «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» και όπως όλα δείχνουν είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Κιμούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, η ανερχόμενη ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού, βρίσκεται πολλά βράδια στην πλατεία ή στα θεωρεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να τον απολαύσει να κεντά υποκριτικά στον «Θείο Βάνια» του Άντον Τσέχοφ, που μετέφρασε και σκηνοθέτησε ο ίδιος.

Μάλιστα δεν έχει περάσει ο καιρός που ο Γιώργος Κιμούλης δήλωνε σε συνέντευξή του πως «ο έρωτας έρχεται όταν δεν τον περιμένεις», φαίνεται πως τελικά ο καταξιωμένος ηθοποιός… τον βρήκε! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της και του, ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα και το τελευταίο διάστημα ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την όμορφη ηθοποιό , η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό.


Η 35χρονη ηθοποιός φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά του σπουδαίου ηθοποιού – σκηνοθέτη και περνά πολύ χρόνο μαζί του. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, είναι πολλά τα βράδια που βρίσκεται Οι δυο τους, που έχουν επιλέξει να αποφεύγουν τις κάμερες και τα φλας για να μην «προδοθεί» ο έρωτάς τους, δειπνούν συχνά σε αγαπημένα στέκια του Γ. Κιμούλη στο κέντρο της Αθήνας.

Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως είναι πολύ ταιριαστοί οι δυο τους και πως έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Εκείνη είναι γοητευμένη από το ταλέντο του, την έντονη προσωπικότητά του και την παιδεία του και εκείνος φέρεται παραδομένος από την ομορφιά και τη σαγήνη της. Μοιάζουν να απολαμβάνουν έναν θυελλώδη έρωτα, ο οποίος θα φανεί μέσα στον χρόνο αν αντέχει ή όχι…


Πηγή : thecaller.gr