Ποια Χρώματα Ταιριάζουν και Ομορφαίνουν το Κάθε Ζώδιο και Ποια Δεν Πρέπει να Φοράει
Www.true.gr

Ποια Χρώματα Ταιριάζουν και Ομορφαίνουν το Κάθε Ζώδιο και Ποια Δεν Πρέπει να Φοράει

Το ζώδιο λέει πολλά για εσάς. Αναδεικνύει τις σκοτεινές σας παρορμήσεις, τα πράγματα που σας ενοχλούν, το πόσο αξιόπιστοι είστε, αλλά και ποιες είναι οι συνήθειες σας ως εραστής, σύζυγος ή γονέας.

Εκτός από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, υπάρχουν ορισμένα χρώματα που, τα οποία βοηθούν το κάθε ζώδιο να ακτινοβολεί.

Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα κατάλληλα χρώματα, που σύμφωνα με το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάθε τομέα της ζωής σας.

1. Κριός – Κόκκινο

Το κόκκινο εκφράζει τον Κριό, καθώς ενισχύει το πάθος, την ενέργεια και την πρωτοβουλία. Είναι το χρώμα του ενθουσιασμού και της βεβαιότητας, που υποστηρίζει την ενεργό φύση του Κριού και την προθυμία του για τη ζωή.

2. Ταύρος – ροζ

Το ανοιχτό ροζ και το ανοιχτό μπλε, συμβάλλουν στο να μαλακώνουν την παρουσία του Ταύρου. Αυτές οι απαλές αποχρώσεις, προσδίδουν μια ήρεμη και ευχάριστη αίσθηση, στην προσωπικότητα του Ταύρου.

3. Δίδυμοι – πράσινο

Το πράσινο, αναζωογονεί το πνεύμα των Διδύμων και ενισχύει τη σύνδεσή του με τη φύση και την ανάπτυξη. Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της απόλυτης προόδου.

4. Καρκίνος – Λευκό

Το φωτεινό λευκό και το ασημένιο, συνδέει τον καρκίνο με τη διαίσθησή του και παρέχει καθαρή, πνευματική κατάσταση.


5. Λέων – Πορτοκαλί

Το αστραφτερό πορτοκαλί ενδυναμώνει τη ζεστή καρδιά του Λέοντα και ενισχύει το θετικό του πνεύμα.

6. Παρθένος – χρώμα ροδάκινου

Τα χρώματά σας είναι, το παστέλ και οι απαλές αποχρώσεις όλων των χρωμάτων που κυμαίνονται ανάμεσα σε ροδακινί έως μοβ, ανοιχτό μπλε έως ανοιχτό ροζ. Ενισχύει τη λεπτότητα και τη δύναμη που κατέχει, η ωριμότητα της Παρθένου.

7. Ζυγός – Μαύρο

Στη δυτική κουλτούρα, το μαύρο χρώμα συνδέεται με το θάνατο και την αναγέννηση, ενισχύοντας έτσι τη δύναμη του Ζυγού και την ικανότητά του να μεταμορφώνεται, όπως ακριβώς και η προσωπικότητά του.

8. Σκορπιός – Maroon καφέ

Το Maroon αντιπροσωπεύει τα βάθη όπου κατοικεί ο Σκορπιός και ενισχύει την τάση τους να κοιτάζουν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να αμφισβητούν τα πάντα.


9. Τοξότης – Κίτρινο

Ως χρώμα πνευματικότητας και συνειδητοποίησης, το κίτρινο ωθεί το φιλοσοφικό μυαλό του Τοξότη προς τη φώτιση. Επίσης, ως χρώμα της αφθονίας, το κίτρινο ενθαρρύνει τη φυσική τύχη του Τοξότη και τον οδηγεί να διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντές του.

10. Αιγόκερως – Χακί Πράσινο

Αυτό τα ισχυρό αλλά ουδέτερο χρώμα, ενισχύει τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και τον παραδοσιακό χαρακτήρα του Αιγόκερω.

11. Υδροχόος – Μπλε

Το καταπραϋντικό μπλε, συμβάλλει στην ενθάρρυνση των λαμπρών ιδεών του Υδροχόου και στην ισορροπία της ανήσυχης ενέργειας του.

12. Ιχθείς – Βιολετί

Το τέλειο μωβ συμβάλει στην ανανέωση και συνδέει τους Ιχθείς με το υποσυνείδητό τους. Ως χρώμα της ζωής, το μωβ αντιπροσωπεύει την έμπνευση.

ΠΗΓΗ: wittyfeed.tv

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr