Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Το κάθε ζώδιο είναι μοναδικό. Το ίδιο και οι προτιμήσεις τους στα χρώματα. Υπάρχουν λοιπόν τα ιδανικά χρώματα για το σπίτι, ανάλογα το ζώδιο. Εδώ θα δείτε ποιο είναι το ιδανικό χρώμα που ανήκει στο δικό σας ζώδιο.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Κριός: Φωτιά – Φλογερό Κόκκινο (21 Μαρτίου με 19 Απριλίου)
Οι Κριοί είναι γνωστοί για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους, τη δυναμική προσωπικότητά τους αλλά και τον απαράμιλλο ενθουσιασμό τους. Η φωτιά που τους αντιπροσωπεύει είναι στοιχείο της φύσης τους και ευδοκιμεί σε έντονα περιβάλλοντα. Η ζωηρή απόχρωση του Φλογερού Κόκκινου σε κάποιο κομβικό σημείο του σπιτιού είναι σίγουρο πως θα κλέψει την παράσταση.

Βάψτε με το χρώμα αυτό ένα τοίχο του σπιτιού σας ή δώστε το σε αντιπροσωπευτικά αντικείμενα της διακόσμησης του σπιτιού σας.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Ταύρος: Γήινα Καφέ – Μπεζ (20 Απριλίου με 20 Μαΐου)
Οι Ταύροι είναι πάντα τόσο αξιόπιστοι όσο το πρώτο πρωινό φλιτζάνι του καφέ, προσφέροντας στους γύρω τους μια σταθερότητα αρκετή για να αποτινάξουν από πάνω τους την ένταση και την κούραση μιας ολόκληρης ημέρας. Αν και μάλλον μια αλλαγή δε θα αποτελούσε προτεραιότητα για έναν Ταύρο τα κρεμώδη, Γήινα Μπεζ – Καφέ θα ήταν η πρώτη επιλογή.

Χρησιμοποιείστε τις Γήινες αποχρώσεις του Καφέ και συνδυάστε τες με τα κλασσικά έπιπλα που σίγουρα έχετε.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Δίδυμος: Το Δροσερό της Μέντας (21 Μαΐου με 20 Ιουνίου)
Η γλαφυρότητα και η γοητεία των Διδύμων τους τοποθετεί πάντα στο επίκεντρο και δεν θα μπορούσαν να είναι πουθενά αλλού αφού μόνο εκεί επιθυμούν να είναι. Οι Δίδυμοι εκπροσωπούν δύο διαφορετικές προσωπικότητες που συνευρίσκονται σε ένα σώμα. Η προσωπικότητά τους χαρακτηρίζεται από ευστροφία και κοινωνικότητα.

Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να αλλάζουν γνώμη ακριβώς τη στιγμή που έχουν πάρει μια απόφαση γεγονός που κάνει τη διαδικασία της διακόσμησης δύσκολη υπόθεση και το χώρο τους γεμάτο διάφορα χρώματα λόγω της αναποφασιστικότητάς τους. Το Δροσερό της Μέντας εγγυάται να φέρει μια ισορροπία ανάμεσα σε όλες τις χρωματικές εκκεντρικές επιλογές των Διδύμων.

Εφαρμόστε μια ή πολλές δόσεις του Δροσερού της Μέντας σε ένα τοίχο του σπιτιού σας ή διαφορετικά σε πολλές μικρές αλλά κεντρικές επιφάνειες αυτού.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Καρκίνος: Ζεστό Κοραλλί (21 Ιουνίου με 22 Ιουλίου)
Οι Καρκίνοι χαρακτηρίζονται ως το πιο τρυφερό και προστατευτικό, προς τους άλλους, ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα έξυπνοι και ποτέ δε χάνουν την ευκαιρία να σκορπούν, καλοπροαίρετα, φιλοφρονήσεις στους ανθρώπους γύρω τους.

Ένας Καρκίνος θέλει πάντα το σπίτι του να ακτινοβολεί ζεστασιά γι’ αυτό και το Ζεστό Κοραλλί είναι το χρώμα που μπορεί απόλυτα να δώσει τη ζεστασιά και την αισιοδοξία που αποζητά ένας Καρκίνος στη ζωή και το χώρο του.

Η εφαρμογή του Ζεστού Κοραλλί σε μεγάλες κεντρικές επιφάνειες ενός χώρου θα είναι αυτό ακριβώς που ζητά ένας Καρκίνος από το χώρο του.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Λέων: Κίτρινο της Καλέντουλας (23 Ιουλίου με 22 Αυγούστου)
Λιοντάρια, βασιλιάδες και βασίλισσες της ζούγκλας! Αυτό το ζώδιο της φωτιάς φιλοξενεί τα πιο δημιουργικά πνεύματα. Οι Λέοντες εμπνέουν μια ήρεμη εμπιστοσύνη με ένα συνδυασμό περιπετειώδους τρόπου ζωής.

Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για το σκονισμένο και ακατάστατο χώρο τους. Ευτυχώς για εσάς το χρυσό Κίτρινο της Καλέντουλας αναδεικνύει μια κομψή ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζει τη χρυσή καρδιά σας.

Ένας ολόκληρος τοίχος ή κάποια έπιπλα βαμμένα σε αυτή την απόχρωση θα δείξουν αμέσως στους φιλοξενούμενούς σας το μεγαλείο της ψυχής σας.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Παρθένος: Απαλό Ροδακινί (23 Αυγούστου με 22 Σεπτεμβρίου)
Παρθένοι, οι σχολαστικοί, μανιακοί με την καθαριότητα και οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου. Ευφυείς, επιμελείς και περήφανοι πάντα για την πρακτικότητα και την αξιοπιστία τους. Η ζωή όμως καταντά γρήγορα βαρετή για όσους βρίσκονται δίπλα σε έναν Παρθένο που τα ξέρει όλα και με το παραπάνω.

Καλό θα είναι, αγαπητοί Παρθένοι, να κάνετε μια μικρή επανάσταση και να διαταράξετε τα απόλυτα στοιχισμένα και ισορροπημένα ιδανικά σας. Για να μην περάσετε όμως στο άλλο άκρο υιοθετήστε το Απαλό Ροδακινί που είναι μια σικ νότα διακριτικής πολυτέλειας.

Μερικές νότες του χρώματος αυτού σε ορισμένες επιφάνειες θα σπάσει το κατεστημένο των στάνταρ του προγραμματισμένου εγκεφάλου σας με μέτρο όμως για να μην συγχυστείτε από τις αλλαγές.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Ζυγός: Γαλάζιο της Πούδρας (23 Σεπτεμβρίου με 22 Οκτωβρίου)
Ζυγοί, οι διπλωμάτες του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το ζώδιο του αέρα χαρακτηρίζεται από την αναζήτησή του για μια ισορροπημένη και αρμονική ζωή. Ως Ζυγός θα λάμψετε μέσα από την ισορροπία ενός χρώματος όπως αυτό του Γαλάζιου της Πούδρας. Το παστέλ αυτό χρώμα μπορεί να αντανακλά την ειρηνική διάθεσή σας και το καταπραϋντικό πνεύμα σας.

Μια ταπετσαρία στον τοίχο σε αυτή την απόχρωση ή κάποια έπιπλα θα δώσουν την ισορροπία και τη φωτεινότητα που αποζητάτε στο χώρο.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Σκορπιός: Το Μπλε του Βελούδου (23 Οκτωβρίου με 21 Νοεμβρίου)
Ένας Σκορπιός μπορεί να υπερηφανεύεται για την παθιασμένη και μαγνητική προσωπικότητά του. Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται από αποφασιστικότητα και εκδικητικότητα ενώ καμιά φορά γίνονται και βίαιοι. Γενικότερα οι Σκορπιοί τα θέλουν όλα δικά τους. Ένα εντυπωσιακό και επιβλητικό χρώμα όπως το Μπλε του Βελούδου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να περάσετε το μήνυμα.

Με τον πληθωρισμό που σας διακρίνει σε όλα θα ήταν μάταιο να προτείνουμε το χρώμα αυτό να χρησιμοποιηθεί με μέτρο αφού η λέξη αυτή δε σας λέει τίποτε.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Τοξότης: Το Πράσινο του Κρυπτονίτη (22 Νοέμβριου με 21 Δεκεμβρίου)
Οι Τοξότες είναι ανέμελοι και πρόσχαροι και προσφέρουν απλόχερα σε όλο τον κόσμο την αισιοδοξία που θα βρεθεί πουθενά αλλού! Αν είστε Τοξότης δεν είναι περίεργο να αναρωτιέστε συχνά για το ποιος είστε και που πάτε. Στην πραγματικότητα σας αρέσει να ζείτε μια ανέμελη ζωή και πιστεύετε στα φιλελεύθερα ζητήματα απ’ όπου κι αν προέρχονται ότι κι αν υποστηρίζουν.

Το Πράσινο του Κρυπτονίτη είναι αυτό που χρειάζεστε για να εμπνευστείτε αφού αυτό είναι που πάντα κάνετε. Το χρώμα αυτό θα σας δώσει τη δύναμη (σε αντίθεση με τον Superman) για να ονειρευτείτε. Το αν θα κάνετε κάτι στην πράξη είναι άλλο ζήτημα.

Το χρώμα αυτό σε κάθε επιφάνεια εγγυάται μια εντυπωσιακή εμφάνιση που υποκινεί την αισιοδοξία με έναν τρόπο που μόνο ένας Τοξότης μπορεί να αντιληφθεί.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Αιγόκερος: Το Λευκό του Μαργαριταριού (22 Δεκεμβρίου με 19 Ιανουαρίου)
Οι Αιγόκεροι είναι οι εκπρόσωποι της απόλυτης πρακτικότητας. Αυτά τα δυναμικά και ατίθασα παιδιά του ζωδίου της Γης που ξέρουν πάντα αυτό πραγματικά θέλουν και είναι γνωστά για την εργατικότητα, την αφοσίωση και την αποτελεσματικότητα σε ότι κι αν κάνουν αγαπούν τον απόλυτο συνδυασμό της απλότητας και της πολυτέλειας.

Οι Αιγόκεροι εκτιμούν την ισορροπία, την κομψότητα και την απλότητα. Το Λευκό του Μαργαριταριού είναι ένα χρώμα που δίνει σε κάθε Αιγόκερο τη δυνατότητα να συνδυάσει τη φινέτσα με τη λεπτότητα.

Το Λευκό του Μαργαριταριού χαρίζει πλούτο και ευεξία και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα ανάλογα με τη διάθεση αλλάζοντας στη στιγμή το στυλ όπως μόνο ένας ευγενής Αιγόκερος ξέρει να το κάνει.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Υδροχόος: Φούξια (20 Ιανουαρίου με 18 Φεβρουαρίου)
Οι Υδροχόοι είναι οι πιο εκστατικοί και εκκεντρικοί μεταξύ των ζωδίων του ζωδιακού κύκλου. Συχνά, εντυπωσιάζουν τους άλλους με τις νοητικές και εφευρετικές τους ικανότητές. Το πιο σημαντικό στοιχείο του ζωδίου ωστόσο, είναι αναμφίβολα η πρωτοτυπία.

Ζείτε τη ζωή σας δίχως καλούπια και στερεότυπα και δεν νιώθετε ενδοιασμούς γι’ αυτό. Για μια τέτοια προσωπικότητα, ένα ζωηρό χρώμα όπως το Φούξια (ή κάποιο άλλο ψυχεδελικό χρώμα) δεν θα μπορούσε να σας ταιριάζει περισσότερο.

Ένα τέτοιο χρώμα στο χώρο σας, δε θα μπορούσε να μην προκαλέσει συζητήσεις και να μην εμπνεύσει τους οραματιστές όπως είστε και εσείς.

Χρώματα σπιτιού με βάση το ζώδιο: Ιχθύς: Αμέθυστος (19 Φεβρουαρίου με 20 Μαρτίου)
Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για την συμπόνια και την ανιδιοτέλεια τους. Αυτό το ζώδιο του νερού, έχει έμφυτη τη διαίσθηση, επομένως, το να συμβαδίζει με το περιβάλλον, του είναι άκρως απαραίτητο. Αν είστε Ιχθύες είναι ευκολονόητο να αντιδράτε με ευγένεια και να γίνεστε συμπαθείς στους άλλους.

Ο συνδυασμός ανιδιοτέλειας και συμπόνιας κάνει όμως πολλές φορές του Ιχθύες κουραστικούς και μίζερους. Το χρώμα του Αμέθυστου όμως, θα δώσει σε έναν Ιχθύ, την ώθηση που χρειάζεται για την ανύψωση του ήρεμου, βαρετού πολλές φορές, πνεύματός του.

Αποχρώσεις του ίδιου χρώματος σε διάφορες επιφάνειες, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ένα Ιχθύς στο χώρο του.