Πετρούπολη: Πατέρας έσπασε στο ξύλο, μαχαίρωσε και έκαψε την κόρη του

Ο μαρτυρικός θάνατος της 18χρονης Ειρήνης από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα στην Πετρούπολη πριν από έναν χρόνο θα αναβιώσει αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η μητέρα της ζητάει δικαίωση για το θάνατο της κόρης της, ενώ δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων.

Μερικά λόγια την υπόθεση

30 Αυγούστου 2017…. η 18χρονη Ειρήνη μεταφέρεται από το σπίτι της στην Πετρούπολη στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Οι αρχές ανακαλύπτουν πως ο πατέρας της 55 ετών, ήταν εκείνος ο οποίος τη γρονθοκόπησε βάναυσα, τη μαχαίρωσε και στη συνέχεια, προσπάθησε να τη στραγγαλίσει, προτού βάλει τελικά φωτιά στο εσωτερικό του σπιτιού. Το κορίτσι σβήνει 4 μέρες μετά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν.

Ο 55χρονος πατέρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο βίαιος χαρακτήρας του 55χρονου είχε αναγκάσει τη μητέρα της Ειρήνης να φύγει από το σπίτι της στην Πετρούπολη και να μετακομίσει στην Κέρκυρα μαζί με τον 10χρονο γιο τους. Στην κατάθεσή τους στους αστυνομικούς είχε ισχυριστεί ότι είχε απειλήσει να τους κάψει. Κανείς, όμως, δεν πίστευε ότι οι απειλές θα γίνονταν τελικά πράξη με θύμα τη 18χρονη κόρη του, η οποία ζούσε μαζί του εξαιτίας των σπουδών της.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα γίνεται λόγος για σατανικό σχέδιο του κατηγορούμενου, προκειμένου να εκδικηθεί τη σύζυγό του που τον εγκατέλειψε. Ένα σχέδιο που κατέληξε στην άγρια δολοφονία της κόρης του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η δίκη αναβλήθηκε.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:


Δείτε τα παρακάτω βίντεο από το χρονικό του φρικτού εγκλήματος:

https://www.youtube.com/watch?v=smmv-CXfPlw
https://www.youtube.com/watch?v=vLv6JrLSWl4
https://www.youtube.com/watch?v=gTZgrV91upw
πηγή