Πέτρος Πολυχρονίδης: Η άγνωστη ζωή, το διαζύγιο και η κούκλα σύντροφός του!
Www.true.gr

Πέτρος Πολυχρονίδης: Η άγνωστη ζωή, το διαζύγιο και η κούκλα σύντροφός του!

Ποια είναι η καλλονή σύντροφος του παρουσιαστή;

Ποια είναι η σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη, που απασχολεί πολύ με την επιτυχία του στον Τροχό της τύχης στο Star;

Αν και ο παρουσιαστής δεν μιλάει για τα προσωπικά του, πριν περίπου 4 χρόνια, είχε αναφερθεί στο διαζύγιο του αλλά και τη νέα του ζωή!

Είχες δώσει μια συνέντευξη και έλεγες ότι έπαιζες μπάλα. Προσπάθησες να μπεις στον αθλητισμό αλλά δεν;
Καμιά φορά το μυαλό θέλει αλλά το σώμα δεν ακολουθεί. Το λέω έχοντας δοκιμάσει όλα τα δημοφιλή αθλήματα. Άργησα λίγο να το καταλάβω αλλά το έπιασα το υπονοούμενο!

Πάντως πρώτα διάλεξες το είδος της δημοσιογραφίας και μετά τη δημοσιογραφία…
Ναι, πριν πάω καν να σπουδάσω, θυμάμαι έκανα εκπομπές στο ραδιόφωνο μόνος μου και έστελνα την κασέτα στους φίλους μου με αφιερώσεις.


Είχες φανταστεί ποτέ ότι θα ερχόταν η ώρα που θα μεαπηδούσες στην ψυχαγωγία;
Σε αυτόν το βαθμό που έγινε με τον “Τροχό της Τύχης” όχι, δεν το είχα φανταστεί.
Διασκεδάζω τόσο πολύ που ειλικρινά νιώθω ότι δεν δουλεύω! Για μένα ο “Τροχός της Τύχης” είναι σαν να παίζουμε επιτραπέζιο παιχνίδι και στο τέλος μάς πληρώνουν κιόλας!

Αν και μόλις 37 ετών, έχεις προλάβει να κάνεις πολλά πράγματα. Έχεις παντρευτεί, έχεις κάνει δύο παιδιά, έχεις πάρει διαζύγιο και έχεις κάνει νέα αρχή…
Δεν θεωρώ ότι μικροπαντρεύτηκα στα 30. Είμαι λίγο της άποψης ότι η ζωή του ενήλικα ξεκινά όταν περνάει τα 18. Νομίζω ότι τα έχω κάνει όλα σε φυσιολογικούς χρόνους.

Για τα παιδιά ήταν δύσκολο το διαζύγιο;
Όχι. Εγώ το λέω “αμερικάνικο διαζύγιο”, η πρώην σύζυγός μου το ονομάζει “ολλανδικό”! Ο παρονομαστής, όμως, είναι ότι έχουμε πραγματικά πολύ καλή σχέση, δεν είμαστε ξένοι άνθρωποι που δεν μιλιούνται μεταξύ τους.


Έχουν περάσει πολλά χρόνια;
Τώρα πάμε για τον τέταρτο! Ήταν μικρά τα παιδιά -και ακόμα είναι. Έχω έναν γιο 7,5 ετών και μια κόρη 4,5, αλλά τους μιλήσαμε και η ζωή κυλάει πλέον αρμονικά και γι’ αυτά και για μας.

Ποια είναι η καλλονή που του έκλεψε την καρδιά
Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Ωστόσο, εμείς βρήκαμε φωτογραφίες όπου το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε στον φακό ευδιάθετο και χαμογελαστό.
Μάλιστα παλαιότερα, η εντυπωσιακή σύντροφός του, Katrin Ladose, είχε μιλήσει για τη σχέση τους, λέγοντας ότι είναι απολύτως τρελός, αλλά και παράλληλα τρυφερός και αυθόρμητος, μα πάνω από όλα καταπληκτικός πατέρας… Δείτε τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την σύντροφό του:


Πηγη

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr