Πέτρος Λαγούτης: "Έχω παίξει τζόγο 36 ώρες συνεχόμενα, άυπνος, μόνο με καφέ και τσιγάρο"
Www.true.gr

Πέτρος Λαγούτης: «Έχω παίξει τζόγο 36 ώρες συνεχόμενα, άυπνος, μόνο με καφέ και τσιγάρο»

Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, εκφράζει τα συναισθήματα που ένιωσε ως τζογαδόρος.

Ο πρώην σύζυγός της ηθοποιού Μυρτώς Αλικάκη, ο εξίσου ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης, σε συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει παλαιότερα είχε μιλήσει ανοιχτά για την εξάρτηση που είχε στον τζόγο. Από το 2016 και μετά βέβαια έχει απεξαρτηθεί.

Ο γνωστός ηθοποιός περιγράφει στην κάμερα της εκπομπής «Hapoy Day» το μαρτύριο του τζογαδόρου αλλά και τις συνέπειες που επιφέρει αυτή η κακιά συνήθεια.


«Ζει σε ένα μόνιμο άγχος ο τζογαδόρος, σε ένα μόνιμο στρες. Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία, τέσσερα χρόνια. Έχω καθίσει σε χώρο τζόγου 36 ώρες συνεχόμενα, άυπνος, μόνο με καφέ και τσιγάρο. Και θα καθόμουν κι άλλο, αν είχα χρήματα.

Σιγά σιγά αρχίζεις μέσα σε αυτή τη μοναχικότητα να χάνεις τους φίλους σου, χάνεις συναίσθημα, το συναίσθημά σου παγώνει γιατί δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Λες ψέματα, αλλά δεν το κάνεις κακόβουλα, δεν θέλεις να βλάψεις κανέναν, νομίζεις ότι θα τα διορθώσεις όλα και θα ξαναγυρίσουν όλα στη θέση τους.

Ο τζογαδόρος πιστεύει… άντε να τα πάρω πίσω, να τα βάλω στη θέση τους, να τελειώνουμε. Όντας μέσα στο τζόγο, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και τώρα.»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr