Πέτρος Κωστόπουλος: Χαμογελά ξανά μετά το διαζύγιο! Η εντυπωσιακή μελαχρινή που τον έχει κάνει να λάμπει…

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!
Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το διαζύγιό του με την Τζένη Μπαλατσινού, αλλά είναι σπάνιες οι φορές που έχουμε δει σε αυτό το διάστημα τον Πέτρο Κωστόπουλο να συνοδεύεται δημόσια από κάποια γυναίκα.

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν παύει να είναι λάτρης του ωραίου φύλου ή καρδιοκατακτητής, όπως τον χαρακτήριζαν την εποχή πριν γνωρίσει τη μετέπειτα σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του. Διαβάστε παρακάτω…
Στις παρέες του πάντα υπάρχουν ωραίες παρουσίες, είτε είναι προσωπικές του φίλες είτε κάποιο περιστασιακό φλερτ.

Άλλωστε και ο ίδιος με έναν τρόπο τραβά έστω και μετά από τόσα χρόνια τις γυναίκες με την αρρενωπότητα και το στυλ του.

Το βράδυ της Παρασκευής όμως ο παρουσιαστής και πρώην εκδότης βρέθηκε στο «Fix» στη Θεσσαλονίκη για να είναι παρών στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου, συνοδευόμενος από μια αγνώστων λοιπών στοιχείων καλλίγραμμη μελαχρινή κοπέλα.

Μπήκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο, αλλά η συνέχεια της βραδιάς είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκείνος αρχικά βρέθηκε μαζί της στην πρώτη σειρά των καλεσμένων, κάνοντας ωστόσο κάποιες διακριτικές κινήσεις με το χέρι του για να την κρατήσει σε απόσταση, προφανώς για να μη δημιουργηθούν σχόλια.

Στην αρχή την έσπρωξε στο πλάι, όμως στη συνέχεια της βραδιάς βρέθηκαν τελικά ο ένας δίπλα στον άλλον και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ο Πέτρος Κωστόπουλος τής μιλούσε τρυφερά και εκείνη του χαμογελούσε με νόημα.

Φαινόταν ανανεωμένος, κεφάτος και φυσικά έδειχνε πως ο κύριος λόγος της υπέροχης διάθεσής του ήταν εκείνη. Δεν ξέρουμε αν αυτά είναι τα σημάδια μιας σχέσης που είναι στο ξεκίνημά της ή ένα τρυφερό φλερτ που μπορεί και να μην έχει συνέχεια.

Ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις δίνει μόνος του τις απαντήσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες: