Πέτρος Φιλιππίδης: Στο φως η απολογία του – Ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
Www.true.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο φως η απολογία του – Ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

“Θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκκοφαντίας, από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά του στη δημοσιότητα ή το θεατρικό γίγνεσθαι” υποστηρίζει ότι έχει πέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός που μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες του ίδιου αδικήματος στο πολυσέλιδο απολογητικό του του υπόμνημα που αποκαλύπτει η Realnews αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Στο υπόμνημά του ο ηθοποιός απαντά σε όλες τις καταγγελίες σε βάρος του, ακόμα και σε αυτές που λόγω παραγραφής ο εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη όπως των γνωστών ηθοποιών Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.Με την τελευταία μάλιστα, στο απολογητικό του υπόμνημα ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίζεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση, κάτι που γνώριζε και η σύζυγός του.


Για την πιο βαριά κατηγορία, αυτή του βιασμού ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίζεται πως ουδέποτε προσέγγισε ερωτικά την καταγγέλλουσα αλλά αντιθέτως εκείνη επιδίωκε διαρκώς επαφή μαζί του προκαλώντας του αμηχανία αλλά και έντονους καβγάδες με την σύζυγό του. Σε ότι έχει να κάνει με τις δυο γνωστές ηθοποιούς, ο ίδιος ισχυρίζεται πως τα κίνητρά τους είναι κίνητρα εκδίκησης.

Συγκεκριμένα για την καταγγελίας της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους αναφέρει πως δεν υφίστανται τα όσα ισχυρίζεται αφού επί έξι μήνες διατηρούσαν ερωτικό δεσμό


“Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση. Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά” αναφέρει χαρακτηριστικά.

πηγη: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr