Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες εικόνες από την άφιξή του στις φυλακές της Τρίπολης

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης από τη ΓΑΔΑ.
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στις φυλακές της Τρίπολης, όπου μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ, που κρατήθηκε το πρώτο βράδυ της προφυλάκισής του. Υπενθυμίζεται πως κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακριτή για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Οι πρώτες εικόνες από την άφιξή του στις φυλακές Τρίπολης

Η προφυλάκισή του
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από κοινή απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα. Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν μετά από τις καταγγελίες συναδέλφων του εις βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή. Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ
Το πρώτο του βράδυ στη ΓΑΔΑ πέρασε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, αφ΄ότου κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη χθεσινή απολογία του στην ανακρίτρια. Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ ήταν μοναχικό, καθώς δεν τον επισκέφτηκε κανείς. Ο ίδιος είχε πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να σοκαρίστηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στη φυλακή. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια του ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν: «Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…». Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν η σύζυγος και ο γιός του.

Πηγη pagenews.gr