Πέτρος Φιλιππίδης: Νέα καταγγελία από γυναίκα αστυνομικό και θαυμάστριά του, είπε όσα πήγε να της κάνει

Αισθηση προκαλεί νέα αποκάλυψη για νέα υπόθεση σεξουαλικής περενόχλησης από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός έχει ήδη συμπληρώσει 48 ώρες στις φυλακές της Τρίπολης, από τη στιγμή που κρίθηκε προφυλακιστέος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ενα ακόμη θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», είναι μια γυναίκα αστυνομικός, η οποία ήταν θαυμάστριά του. Η κοπέλα είχε γνωρίσει τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσω του Facebook.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμα στη σχολή της και ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε και άρχισε να συνομιλεί μαζί της. Αρχικά δεν υπήρχε κάτι που να της δημιουργήσει υποψίες για τη δράση του. Η συζήτηση τους αφορούσε στο θέατρο και ο ηθοποιός την κάλεσε σε μια παράστασή του.

Εκείνη ενθουσιασμένη που «κέρδισε» την πρόσκληση από τον αγαπημένο της ηθοποιό, πήρε τη μητέρα της και πήγαν στο θέατρο. Εκεί, όπως της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, είχε αφήσει τα εισιτήρια. Άνθρωπος του θεάτρου δεν τις άφησε να περιμένουν στην ουρά, αλλά τις οδήγησε στις θέσεις τους. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μόλις κάθισαν, ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα στο Facebook, στο οποίο της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και ότι θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τον δει από κοντά.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που πήγε στο καμαρίνι του. Εκεί όμως, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, η γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με έναν διαφορετικό Πέτρο Φιλιππίδη. Όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η κοπέλα βρέθηκε σε ιδιαίτερα άβολη θέση, τον έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του. Από τότε δεν ξαναμίλησε μαζί του.

Πηγη thetoc.gr