Πεθερά Κράζει τη Νύφη της για το Νοικοκυριό και ο Γιος την Βάζει στη Θέση της με τον Καλύτερο Τρόπο

Είναι δύσκολο για τους γονείς να φέρουν εις πέρας όσα χρειάζονται οι οικογένειές τους, ενώ παράλληλα καταφέρνουν να διατηρήσουν ακόμα τη στερεότυπη εικόνα «τέλεια ζωή».

Για κάποιους, είναι πιο εύκολο να κρατήσουν το σπίτι καθαρό καθαρό, σε σχέση με άλλους. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες, που καθορίζουν πόσο χρόνο μπορείς να διαθέσεις για το καθάρισμα του σπιτιού σου. Πόσα παιδιά έχετε, πόσες ώρες εργάζεστε στη δουλειά σας, πόσο υγιής είστε και πολλά άλλα πράγματα, που επηρεάζουν όχι μόνο το πόσο ικανές είστε, αλλά και το πόσο πιθανό είναι, να κρατήσετε το σπίτι σας σε άριστη κατάσταση, έτοιμο για επισκέπτες.

Όπως πολλές άλλες πολυάσχολες μητέρες με μικρά παιδιά, η σύζυγος του Clint Edwards, Μελ, δεν έχει τόσο πολύ χρόνο για να αφιερώσει στο καθάρισμα του σπιτιού. Αλλά όταν η μαμά του Κλίντ, ανέφερε το πλήρως ασυμμάζευτο και ακατάστατο σπίτι τους, ο σύζυγος της χρονιάς, έδωσε την καλύτερη απάντηση, την οποία μοιράστηκε και στο διαδίκτυο.

 

Ο Clint γράφει:

Πριν από μερικές εβδομάδες συζητούσαμε με τη μητέρα μου μέσω τηλεφώνου όταν κάποια στιγμή, μου είπε: «Δεν σε ενοχλεί που η Μελ δεν μπορεί να κρατήσει ένα πιο καθαρό σπίτι;» Ήταν Σάββατο. Έπλενα τα πιάτα. Ειλικρινά δεν ήξερα τι να πω. Δεν το είπε με τρόπο ανταγωνιστικό. Ήταν περισσότερο περιέργεια.

Είχε προφανώς παρατηρήσει, ότι το σπίτι μας δεν ήταν καθόλου τακτοποιημένο. Όχι ότι ήταν μόνο δουλειά της Mel να το καθαρίσει. Βλέπω το γάμο μας ως συνεργατική σχέση, οπότε για το καθάρισμα, είμαι όσο υπεύθυνος όσο είναι και η ίδια.

Παραδέχομαι ότι υπάρχει συχνά ακαταστασία, πιάτα στο νεροχύτη. Αναγνωρίζω επίσης, ότι δεν είναι όσο καθαρό είναι το σπίτι της μητέρας μου, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Στην πραγματικότητα, δεν σκέφτομαι καν κάτι για αυτό καθόλου.

Δεν ήξερα πραγματικά πώς να ανταποκριθώ στη μητέρα μου. Γενικά δεν ξέρω τι να λέω, σε στιγμές όπως αυτή. Θεωρώ, πως η αντίληψη της μητέρας μου για το σπίτι μας, αντικατοπτρίζει την εποχή που μεγάλωσε.

Μετά από λίγα λεπτά, προσπαθώντας να βρω τα κατάλληλα λόγια, τελικά είπα: «Δεν παντρεύτηκα για να αποκτήσω ένα καθαρό σπίτι. Παντρεύτηκα, επειδή η Mel έμοιαζε με κάποιον, με τον οποίο θα μπορούσα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου».

Σιωπή.

Έβαλα μερικά πιάτα στο πλυντήριο. Τελικά η μητέρα μου είπε: «Λοιπόν … αυτό πιθανότατα είναι σημαντικότερο από ένα καθαρό σπίτι».

«Ναι», είπα, «έτσι νομίζω και εγώ».

Ο Clint πραγματικά γνωρίζει τι είναι σημαντικό για έναν πετυχημένο, υγιή γάμο.

Είστε τόσο συγκινημένοι όσο είμαι και εγώ από αυτό που είπε για τη σύζυγό του;

ΠΗΓΗ: littlethings.com