Πέθανε στην αγκαλιά της μάμας του. Ήταν 6 μηνών. Ο πατέρας; Πυροσβέστης
Www.true.gr

Πέθανε στην αγκαλιά της μάμας του. Ήταν 6 μηνών. Ο πατέρας; Πυροσβέστης

Είναι ίσως η πιο δύσκολη στιγμή στη δουλειά μας. Αυτή που θα πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο δίχως συναίσθημα. Να μείνουμε αμέτοχοι. Ωστόσο, τούτες τις ώρες κάτι τέτοιο δε γίνεται. Ως γονιός ενός μικρού παιδιού, κάνω συνειρμούς. Όπως όλοι οι γονείς. Και αυτό το οποίο βιώνω γράφοντας τις ιστορίες των συναθρώπων μου με έχει τσακίσει.

Η ιστορία των μικρότερου θύματος της τραγωδίας με πατέρα πυροσβέστη-που πάλευε την ώρα που πέθαινε το μωρό του με τις φλόγες-και την γυναίκα του να χαροπαλεύει στην εντατική είναι ίσως η πιο συγκλονιστική. Αν και δεν υπάρχει μέτρο στο πένθος. Δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις στην τραγωδία.

Οι εικόνες είναι απο το σημείο που βρέθηκε νεκρό το μωράκι. Η οικογένεια Ματρακίδη αφήνει λίγα λουλούδια εκεί που ο θάνατος πήρε το μόλις 6 μηνών αγοράκι.Το παιδί άφησε την τελευταία πνοή του στην αγκαλιά της μητέρας του. Της Μαργαρίτας η οποία είναι φίλη με την οικογένεια Ματρακίδη.

Τραγική ειρωνία; Ο πατέρας του; Πυροσβέστης που εκείνη την στιγμή βρισκόταν στο πρώτο μέτωπο αντιμετώπισης της πύρινης λαίλαπας στο Νέο Βουτζά…Δεν έχω λόγια… ένα μόνο θέλω. Να μην ξεχάσουμε αυτούς τους ανθρώπους ΠΟΤΕ

diaforetiko

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr