Πέθανε ο... πετεινός του, πήρε την Αστυνομία και ήθελε νεκροψία λόγω covid
Www.true.gr

Πέθανε ο… πετεινός του, πήρε την Αστυνομία και ήθελε νεκροψία λόγω covid

Τα παρατράγουδα δεν μπορούσαν να λείπουν και από το δεύτερο lockdown, με τους πολίτες σε κάποιες περιπτώσεις να δίνουν… ρεσιτάλ.

Μετά τον πολίτη που μετέβη σε άλλη επαρχία για να πάρει ηλεκτρική σκούπα από φίλο του, όπως ισχυρίστηκε, στο πρώτο lockdown, ένας άλλος πολίτης ήρθε για να κλέψει την… δόξα.

Συγκεκριμένα, χθες στην Αστυνομία κάλεσε πολίτης, ο οποίος ανέφερε στον αστυνομικό που απάντησε το τηλέφωνο, πως «πέθανε ο πετεινός του και είναι πολύ στεναχωρημένος».


Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, στη συνέχεια ο αστυνομικός του είπε να μην στεναχωριέται και δεν χάθηκε ο κόσμος, με τον πολίτη να του διευκρινίζει πως δεν έχει αντιληφθεί το… ζήτημα.

Τότε, ο πολίτης ανέφερε στον αστυνομικός πως θέλει να πάει η Αστυνομία στο σπίτι του για να παραλάβει τον πετεινό του, ώστε να διενεργηθεί νεκροψία, με σκοπό να διαφανούν τα αίτια του και κατά πόσο αυτά συνδέονται με τον κορωνοϊό. Όπως εξήγησε στον αστυνομικό στη συνέχεια, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του, ήταν αγχωμένοι, καθώς ανησυχούσαν εάν προσβλήθηκαν και οι ίδιοι από τον ιό, σε περίπτωση που ο… πετεινός του, πέθανε από covid.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, υπήρχε και δεύτερο περιστατικό χθες στη Λεμεσό, όπου πολίτης κάλεσε την Αστυνομία να ρωτήσει εάν μπορεί να μεταφέρει τα δύο του sms που δεν αξιοποίησε, την επόμενη μέρα, ώστε να δικαιούται τέσσερα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr