Παίρνει το Τσιμπιδάκι και Πάει να Βγάλει την Τρίχα που του Γύρισε. Αυτό που Ακολουθεί θα σας Αναγουλιάσει…

Μετά τα βίντεο στα οποία σπάνε τεράστια σπυράκια, υπάρχει μία νέα τάση στο διαδίκτυο που είναι εξίσου αηδιαστική. Καλωσορίσατε στον κόσμο της εξαγωγής τριχών, την νέα τάση που έχει δει μεγάλη αύξηση της δημοτικότητάς της τους τελευταίους μήνες.

Υπάρχουν δεκάδες κανάλια στο YouTube και λογαριασμοί στο Instagram που ανεβάζουν βίντεο από εξαγωγές τριχών. Ένα από αυτά που ανέβηκε στο YouTube έχει συγκεντρώσει σχεδόν 40 εκατομμύρια προβολές από όταν ανέβηκε το 2012.

Στο βίντεο, ο Jeremiah Bulford, που χρησιμοποιεί το όνομα Joe Gross(«Αηδία») φαίνεται να τραβάει μία μακρυά, σπαστή τρίχα από την γενειάδα του.


«Είχα ένα σπυράκι που έβγαζε πύον κάθε μερικούς μήνες για τον τελευταίο χρόνο. Η δερματολόγος μου είπε πως ήταν μία κύστη που έπρεπε να αφαιρέσει. Φαίνεται πως ήταν η μεγαλύτερη γυρισμένη τρίχα στην ιστορία.»

Υπάρχει και ένας λογαριασμός στο Instagram με το όνομα Tweezist που ανεβάζει προσωπικά βίντεο που δείχνουν εξαγωγές τριχών σε υψηλή ανάλυση. Χρησιμοποιώντας μικροσκόπιο, η Instagrammer από την Σεούλ κάνει τις εξαγωγές στο πόδι της.

Όσοι ψάχνουν κάτι λίγο πιο αηδιαστικό είναι στο κατάλληλο μέρος.


Οι γυρισμένες τρίχες συνήθως προκαλούνται από το ξύρισμα, όταν μία τρίχα δεν έχει την δύναμη να βγει προς τα έξω και καταλήγει να αναπτύσσεται κάτω από το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι να προκαλεί φλεγμονή και να πονάει.

Οι μασχάλες, ο λαιμός και τα μάγουλα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Η κατάσταση αυτή είναι αρκετά συνηθισμένη και σε μεγαλύτερο ρίσκο είναι οι μαύροι άντρες που ξυρίζονται στο πρόσωπο και όσοι έχουν κατσαρές τρίχες.

Credit: dailymail.co.uk