Παίρνει μια Χούφτα Ασπιρίνες και τις πετάει Μέσα στο Πλυντήριο. Ο Λόγος; ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ..!

Όσο κι αν παλεύετε να πλύνετε σωστά τα λευκά, μερικές φορές την πατάτε: γκριζάρουν. Και μόλις συμβεί αυτό, γίνονται όλο και πιο γκρίζα με κάθε πλύσιμο. Ωστόσο, έχετε ένα μυστικό όπλο στο ντουλάπι με τα φάρμακα που θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε αυτό το πρόβλημα.

Πρώτα πάρτε 5 ταμπλέτες ασπιρίνης 325 mg και διαλύστε τις σε 7,5 λίτρα καυτό νερό. Μπορείτε, επίσης, να τις σπάσετε για να διαλυθούν πιο γρήγορα.

Τώρα βάλτε τα ρούχα που έχουν γκριζάρει μέσα στο μίγμα και αφήστε τα να μουλιάσουν για 8 ώρες ή για ένα βράδυ. Φροντίστε όλα τα ρούχα να βρίσκονται μέσα στο νερό. Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε τις ταμπλέτες μέσα στο πλυντήριο, αλλά είναι καλύτερο να τις διαλύσετε πρώτα.

Μετά από 8 ώρες, είτε βγάλτε τα ρούχα και αφήστε τα να στεγνώσουν, είτε βάλτε τα να πλυθούν στο πλυντήριο. Η ασπιρίνη θα καταπολεμήσει το γκριζάρισμα και θα αφαιρέσει τους λεκέδες!


Αν θέλετε να αφαιρέσετε λεκέδες από αίμα, ωστόσο είναι απαραίτητο να διαλύσετε πρώτα την ασπιρίνη σε κρύο νερό πριν βάλετε μέσα τα ρούχα για 2 ώρες. Μην δοκιμάσετε να καθαρίσετε τους λεκέδες από αίμα με ζεστό νερό. Η πρωτεΐνη του αίματος θα πήξει, κάνοντας την διαδικασία πιο δύσκολη.


Η ασπιρίνη περιέχει ένα αδύναμο οξύ που έχει απίστευτα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να πάρετε ακριβά, εξειδικευμένα καθαριστικά προϊόντα, αν έχετε ασπιρίνη στο ντουλάπι σας!

Credit: cleverly.me