Παίρνει ένα μικρό κονσερβοκούτι, το κολλάει με ταινία μέσα σε ένα μεγάλο κονσερβοκούτι και δημιουργεί μια φανταστική εορταστική κατασκευή!

Τώρα που έχει αρχίσει και κρυώνει ο καιρός δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να κάθεστε στο σπίτι και να αρχίσετε να κάνετε κατασκευές με την οικογένεια σας! Μικροί και μεγάλοι αγαπούν τις χειροτεχνίες και το καλύτερο είναι οτι όλοι μαζί μπορείτε να φτιάξετε όμορφα εορταστικά διακοσμητικά.

Υπάρχουν τόσες πολλές χειροτεχνίες που μπορείτε να κάνετε για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά αν ψάχνετε για κάτι που είναι εύκολο, τότε θα αγαπήσετε αυτή την εορταστική κατασκευή.

Για να φτιάξετε αυτή τη κατασκευή χρειάζεστε μόνο μερικά βασικά υλικά. Φτιάξτε αυτή την όμορφη κατασκευή και μπείτε για τα καλά στο εορταστικό κλίμα!

Τι θα χρειαστείτε:

κολλητική ταινία
κερί Led
πένσα
πέτρες
μικρό και μεγάλο κονσερβοκούτι
γιρλάντα με γκυ
Οδηγίες


#1 Κολλήστε με την κολλητική ταινία το μικρό κονσερβοκούτι μέσα από το μεγάλο. Προσπαθήστε να τα κολλήσετε όσο καλύτερα μπορείτε

Μικροί και μεγάλοι αγαπούν τις χειροτεχνίες και το καλύτερο είναι οτι όλοι μαζί μπορείτε να φτιάξετε όμορφα εορταστικά διακοσμητικά.

#2 Βάλτε πετρούλες μέσα στο μικρό κονσερβοκούτι ώστε να πάρει μια κλίση προς τα κάτω.. Οι πέτρες θα κρατήσουν το κονσερβοκούτι στη θέση του , όταν το νερό παγώσει..

#3 Κόψτε τη γιρλάντα με το γκυ σε 6 με 7 κομμάτια διαφόρων μεγεθών. Βεβαιωθείτε ότι κανένα κομμάτι δεν είναι μεγαλύτερο από περίπου 5 εκ.


#4 Κολλήστε τη γιρλάντα στο κονσερβοκούτι. Τοποθετήστε στρατηγικά τα κομμάτια της γιρλάντας με το γκυ μέσα στο χώρο μεταξύ του μεγάλου και του μικρού δοχείου. Αφαιρέστε τα κομμάτια της ταινίας όσο βάζετε τη γιρλάντα ώστε το γκυ να μην κολλήσει μόνο σε μια περιοχή, και όταν τελειώσετε απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει στη θέση της την ταινία.

# 5: Ρίξτε νερό και παγώστε. Γεμίστε το χώρο μεταξύ του μεγάλου δοχείου και του μικρού δοχείου μέχρι το χείλος με νερό και βάλτε το στη κατάψυξη για 4 έως 5 ώρες.

# 6: Αφαιρέστε το διακοσμητικό του κεριού από το κονσερβοκούτι. Τοποθετήστε το παγωμένο διακοσμητικό σε ένα μπολ με ζεστό νερό για να το χαλαρώσετε από τα κονσερβοκούτια. Αφού το αφήσετε για λίγα λεπτά στο ζεστό νερό, στρίψτε να αφαιρέσετε πρώτα το μικρότερο κονσερβοκούτι. Στη συνέχεια, αφαιρέστε απαλά το διακοσμητικό από το μεγαλύτερο κονσερβοκούτι.


Εάν δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε, ξανά βάλτε το πίσω στο ζεστό νερό για μερικά ακόμα λεπτά και δοκιμάστε ξανά.

#7 Ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε το κεράκι Led. Τοποθετήστε το στο κέντρο του φωτιστικού.


#8 Βγάλτε το έξω στο κρύο για να μην λιώσει, όταν είναι έτοιμο! Τοποθετήστε το έξω στο μπαλκόνι, στο παράθυρο ή την αυλή σας.

Τα κρύα βράδια του χειμώνα μετά από αυτή την εορταστική κατασκευή θα είναι πιο μαγικά από ποτέ!

ΠΗΓΗ: www.daddy-cool.gr