Περίεργη «Καταγγελία» της Εύης Ιωαννίδου: Ποια Σκηνή Κόπηκε στο Μοντάζ πριν την Αποχώρησή της!

Η Εύη Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και τη Μαρία Παπαϊωάννου προσπαθώντας να μεταφέρει τη δική της αλήθεια για το τι συνέβη με την αποχώρησή της από το GNTM.

Το 23χρονο μοντέλο υποστηρίζει ότι δεν περίμενε να αποχωρήσει τόσο γρήγορα από το διαγωνισμό και πως την ίδια εντύπωση της μεταφέρει ο κόσμος που την ήθελε στην τελική δυάδα.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι στο επεισόδιο της αποχώρρησής της είχε πάρει 4 καλές κριτικές, μία από αυτές μάλιστα αποθεωτική αλλά περιέργως κόπηκε στο μοντάζ.

Απογοητεύτηκες που δεν βρέθηκες στον τελικό;

«Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ πως αδικήθηκα. Άξιζα μια θέση στον τελικό. Ο κόσμος μού λέει ότι περίμεναν εμένα και την Εβελίνα (σ.σ. Σκίτσκο). Το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο για τον οποίο έφυγα. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Δεν με κάλυψαν οι απαντήσεις. Πήρα τέσσερα θετικά σχόλια από τους κριτές – ο κ. Σκουλός με αποθέωσε, αλλά το έκοψαν στο μοντάζ. Είναι κάτι που με προβλημάτισε, γιατί η φωτογραφία μου ήταν άριστη. Το είπαν οι ίδιοι οι κριτές. Δεν στάθηκαν όμως στη γνώμη τους, και έφυγα. Έχει τελειώσει το παιχνίδι, αλλά μου έχει μείνει ένα παράπονο».

πηγη: dailymedia.gr