Περίεργα σπίτια: Έχει μέχρι και πισίνα στο εσωτερικό του
Www.true.gr

Περίεργα σπίτια: Έχει μέχρι και πισίνα στο εσωτερικό του

Περίεργα σπίτια: Δεν βλέπετε κάθε μέρα ένα σπίτι με τρούλο προς πώληση, αλλά αυτή η ιδιαίτερη κατοικία στην πόλη Centennial του Κολοράντο, μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά για 900.000 ευρώ.

Περίεργα σπίτια: Ποιος είναι ο δημιουργός

Το κτήριο έχει σχεδιαστεί από τον μηχανικό αεροναυπηγικής Chris Barnes τη δεκαετία του ’80, ως έργο επίδειξης για μοντέρνο σχεδιασμό και ενεργειακή απόδοση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα που παραθέτει το σπίτι.

Οι οροφές ύψους 7 μέτρων δίνουν στο σπίτι των 418 τετραγωνικών μέτρων, τεσσάρων υπνοδωματίων και τριών μπάνιων ένα εξαιρετικά ευρύχωρο αίσθημα. Με το που μπαίνετε στο υπέροχο χολ, σας καλωσορίζει μια σπειροειδής σκάλα και μια εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό.

Περίεργα σπίτια: Οι υπόλοιποι χώροι του σπιτιού

Το φως διαχέεται στην κύρια επιφάνεια του σπιτιού μέσω των παραθύρων. Πέρα από την είσοδο, είναι η ανακαινισμένη κουζίνα που ξεπροβάλει σε χρώματα λευκού, μαύρου και πράσινου.

Τα ευρύχωρα και φουτουριστικά σχεδιασμένα υπνοδωμάτια στον δεύτερο όροφο έχουν το καθένα δικό τους παράθυρο.

Η ιδιόμορφη τραπεζαρία περιβάλλεται από εντοιχισμένες βιβλιοθήκες και ένα εντυπωσιακό ράφι κρασιού. Εάν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε μια βουτιά στην εσωτερική πισίνα, η εξωτερική αυλή είναι εξίσου χαλαρωτική.

Διαβάστε επίσης

Φάρσα: Ηλικιωμένος ρίχνει τα πράγματα του για να δει πόσοι θα τον βοηθήσουν

Εφευρετικότητα: 15 λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας

Θάνατος μωρού: Η προειδοποίηση μιας μάνας που το παιδί της πέθανε

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr